• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Bengi Vargül’e liderlik ödülü

Bengi Vargül’e liderlik ödülü
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül, iş dünyasından fark yaratan kadınları içeren “Women to Watch” listesinde Türkiye’nin en başarılı kadın iletişim-itibar yönetimi lideri olarak yer aldı.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü ve Kurumsal İletişimciler Derneği Başkanı Bengi Vargül, Türkiye’de başarı hikayeleriyle örnek olan 14 kadın lider arasında gösterildi.

Advertising Age ve Medicat’in üçüncüsünü düzenlediği “Women to Watch: Fark Yaratan Kadın Liderler Zirvesi” ve ödül töreni Raffles Hotel’de düzenlendi.

Dünyaca ünlü fütürist Marian Salzman’ın ana konuşmacı olduğu zirvede Vargül, “Sınırları Aşanlar” başlıklı panelde konuştu.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül, “Türkiye’deki iş dünyasının fark yaratan kadınlarını buluşturan bu listede yer almaktan onur ve mutluluk duydum. Geçtiğimiz 10-15 yılda Türkiye ekonomisi büyürken ve küresel piyasalara artan şekilde entegre olurken şirketlerin iletişim ihtiyaçları da karmaşıklaştı ve çeşitlendi. Kültürel farklılıkların ve çeşitliliğin yönetiminde iletişimciler önemli bir rol üstlendi.
 
TAV, bugün 15 ülkede 69 havalimanında yer alan, 37 farklı pasaporttan çalışanın bulunduğu, havalimanı yapımı ve işletmesinde küresel ölçekte tercih edilen bir marka oldu. TAV olarak, kadınlara güç ve yetki verilmesini destekliyoruz ve fırsat eşitliği anlayışına güçlü bir şekilde bağlıyız. İnsani değerlere saygılı böyle bir kuruluşta çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki dönemde deneyimlerimi genç iletişimcilerle paylaşmak ve daha fazla kadının iş dünyasında öne çıkması için katkı sunmak üzere çalışmayı sürdüreceğim” dedi.
 
Türkiye’nin yanı sıra ABD, Çin, Kolombiya, Brezilya, Arjantin ve Meksika’da düzenlenen “Women to Watch” bulunduğu her ülkede bir sonraki neslin kadınlarına yeni rol modeller kazandırmayı amaçlıyor. Etkinlik aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki fark yaratan kadınları buluşturan bir ağ yaratıyor.
 
Bu yıl Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde bir araya gelen kadınlar sektörlerinde kadın olmaya dair düşünce ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşmıştı.



Bu haber toplam 4999 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim