• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Sivrihisar hava gösterisi nefes kesti

Sivrihisar hava gösterisi nefes kesti
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi’ndeki Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nde ’Hava Gösterileri’ etkinliğinin 2’nci günü yine nefes kesen gösterilere sahne oldu.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi’ndeki Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nde ’Hava Gösterileri’ etkinliğinin 2’nci günü yine nefes kesen gösterilere sahne oldu.

Etkinliğin 2’nci gününü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel ile yüzlerce vatandaş takip etti.

Yoğun bir şekilde geçen hava gösteri programında, etkinliğin son gününde de paraşüt atlayışları gerçekleşti. Türk Hava Kurumu’nun (THK) uçak ve planör uçuş gösterileri izleyenlere sunuldu. İlk günkü gösterileri kaçıran izleyiciler büyük bir heyecan ile performansları takip etti. Eskişehir motor kulüpleri ve klasik otomobil kullanıcıları çeşitli gösteriler yaparak, geçiş yaptı.

Mor Menekşe isimli uçağıyla etkileyici bir hava gösterisine imza atan usta pilot Ali İsmet Öztürk akrobasi gösterisi sundu. Etkinliğin ilk kez düzenlenmesi sebebiyle açılışı, pistin iki ucuna görevliler yardımıyla gerilen sembolik bir kurdeleyi usta pilot Ali İsmet Öztürk gösteri yaptığı uçağıyla keserek, izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra İtalyan pilot Maurizio Perrisinotto uçağıyla gökyüzüne yükselerek, akrobasi gösterisi yaptı. İtalyan pilot, inişini tamamladıktan sonra seyirciler önüne gelerek uçağından çıkardığı Türk bayrağını dalgalandırdı.

Yapılan tüm gösteriler etkinliğin 2’nci gününde yine katılımcıları büyüledi.

Öte yandan etkinlikte Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, gösterilere katkıda bulunan pilotlara teşekkür plaketi verdi.









Bu haber toplam 3178 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim