• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Lufthansa'ya iki ödül birden

Lufthansa'ya iki ödül birden
Dünya çapındaki seyahat ve turizm uzmanları oylama sonucu, Lufthansa’ya Avrupa’nın Lider Havayolu Şirketi“ ödülünün yanı sıra, Frankfurt Havalimanındaki lounge’larını da “Europe’s Leading Airline Lounge” kategorisinde birinci seçtiler.

İtalya’nın Sardunya Adası‟nda gerçekleştirilen gala yemeğinde World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham E. Cooke şu açıklamayı yaptı: “Avrupa’nın Lider Havayolu Şirketi ödülünü bir kez daha Lufthansa’ya takdim etmek bizim için bir onurdur. Dünya Seyahat Ödülleri‟nin 22 yıllık geçmişinde Lufthansa, her zaman, Avrupa’nın en yenilikçi ve en ileri havayolları arasında yer almıştır. Bu nedenle, Lufthansa’nın başarısının bu akşam da seçmenlerimiz tarafından birincilik ödülüne layık görülmesi bizim için sürpriz sayılmaz”.

Lufthansa Alman Havayolları Yönetim Kurulu üyesi ve Deutsche Lufthansa CCO’su Jens Bischof ödüle sevindiklerini belirterek şöyle konuştu: “Bu yıldan itibaren, geçtiğimiz yıllarda kalite, donanım ve servise yaptığımız milyarlarca Euro’luk yatırım yolcularımız için tam anlamıyla meyvelerini veriyor. Uluslararası Premium havayolu şirketleri arasındaki lider pozisyonumuzu daha da güçlendiriyoruz”.

Ödül gecesinde Swiss International Air Lines da bir ödül aldı: Hem kısa hem de uzun menzilli uçuşları kapsayan “Europe’s Leading Airline Business Class” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Yakın geçmişte Lufthansa başka önemli ödüller de kazandı. Haziran ayında, örneğin, World Airline Awards‟da (Dünya Havayolu Ödülleri) “Best Airline Transatlantic” ve “Best Airline in Western Europe” kategorilerinde birincilik ödülünü aldı.

Ayrıca, “World’s Best First Class Airline Lounge” kategorisinde yine birinci seçildi.

Business Travel Awards 2015‟de Lufthansa “Best Short-haul Airline” kategorisinde birinci seçildi.

Premium Economy Class ve Business Class’da verilen restoran hizmeti gibi yenilikler sayesinde Lufthansa 5-yıldızlı havayolu şirketi olma yolunda önemli bir adım daha atmış bulunuyor.

Bu haber toplam 4253 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim