• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

YDA Dalaman Havalimanı’nda tasarım şıklığı

YDA Dalaman Havalimanı’nda tasarım şıklığı
YDA Dalaman Havalimanı çalışanlarının Melis İpekçi imzalı yeni üniformaları, rahatlık ve kullanım kolaylıklarının yanı sıra modanın yansıdığı renk ve çizgileriyle de, şık bir kreasyon olarak büyük beğeni topladı.

Dalaman Havalimanı’nın yanı sıra, yurt dışında işlettiği Kazakistan Aktau Uluslararası Havalimanı ve inşaatlarını başarıyla tamamladığı Ukrayna Kiev Boryspil Uluslararası Havalimanı, Hatay Uluslararası Havalimanı ile dünyanın sayılı havacılık, bakım ve onarım merkezlerinden biri olan THY Teknik Havacılık Bakım ve Onarım Merkezi (HABOM) projesi ve inşaatına devam ettiği Diyarbakır Uluslararası Havalimanı gibi büyük projelerle, havacılık sektöründe, önemli bir yer edinen YDA Group bünyesindeki YDA Dalaman Havalimanı Yatırım ve İşletme A.Ş; personel kıyafetlerini yeniledi. Büyük beğeni toplayan yeni üniforma kreasyonu, Melis İpekçi imzası taşıyor.  

Rahatlık ve Şıklık Ön Planda
Yeni üniformalar YDA Group koordinatörlüğünde, Melis İpekçi tarafından uzun ve titiz bir tasarım süreci sonrasında ortaya çıktı. Üniformalar, gerek bütünlük ve şıklık gerekse modern tasarımlarıyla bir hazır giyim markası koleksiyonu anlayışı ile oluşturuldu. Operasyon departmanı, teknik departman ve güvenlik personeli olmak üzere toplam 600 personel için hazırlanan üniformaların kullanım alanlarına göre fonksiyonelliği ve kullanılacak materyalin özellikleri Dalaman’ın iklimine uygun olarak geliştirildi.

Uzun süre kullanılacak kalite ve güzellikteki yeni üniformalar, aynı zamanda personelin hareket kabiliyetini kısıtlamayacak ve çok daha kullanışlı olacak şekilde tasarlandı.

YDA Group kurumsal renklerinin temel alındığı yeni üniforma kreasyonunda, modern ve şık bir siluet oluşturuldu. Lacivertin yanı sıra kırmızı ve beyaz renklerin ağırlıklı kullanıldığı kıyafet ve  aksesuarlarda, fonksiyonellik ve konfor temel alınarak, özel kumaşlarla yaratılmış koleksiyon  ortaya çıkarıldı.





Bu haber toplam 6000 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim