• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Qatar Airways, "Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi Ödülü"nü aldı

Qatar Airways, "Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi Ödülü"nü aldı
Qatar Airways, bu sene 26.sı düzenlenen TTG Travel Ödülleri’nde üst üste onuncu defa “Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi” seçildi.

Asya – Pasifik’deki en saygın ticaret dergilerinden biri tarafından düzenlenen ve ödül için okuyucuların, havayolu şirketinin müşteri hizmetleri, uçuş ağı, yenilikçi pazarlama, reklam programlarını ve girişimlerini temel alarak oy veren TTG Travel Awards’da aldığı onuncu ödül ile Qatar Airways, başarısını bir defa daha tescilledi.

Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, 10 yıldır bu unvanı korumanın oldukça büyük bir başarı olduğunu belirterek; “Yolcularımıza unutulmaz deneyimler yaşatmak amacıyla yorulmadan çalışan Qatar Airways ekibinin taahhütlerini yerine getirdiği ve hizmetlerinin kalitesi açıkça görülüyor. Nereye uçarlarsa uçsunlar, yolcularımıza sınıfının en iyi konukseverliği sunuyor olmamızla gurur duyuyoruz ve çabalarımızın sonuçlarını aldığımız için mutluyuz” dedi.

Bangkok, Tayland’da bulunan ve şirket adına ödül alan Qatar Airways Güney Doğu Asya Güney Pasifik Kıdemli Başkan Yardımcısı Mr. Marwan Koleilat ise, Asya – Pasifik’teki seyahat ortaklarına teşekkür ederek, “Asya – Pasifik önemli ve öncelikli pazarlarımızdan biri olmaya devam ediyor. Biz de Qatar Airways’ten yüksek beklentileri olan yolcularımıza mükemmel hizmeti ve ürünleri sunmaya devam etmeyi taahhüt ediyoruz” dedi.

Asyalı yolcular, Qatar Airways’in genişleyen küresel ağında daha çok yeni ve ilginç varış noktası olmasını bekliyor. Manila ve Jakarta gibi rotalarda uçuşların sıklığının artması ile birlikte, Yılın Havayolu Ödülü’nü alan şirketin, ödüllü konukseverliği ve hizmetlerini denemek için daha fazla fırsatları olacak.  

Doha merkezli havayolu şirketi Qatar Airways için, Asya’nın önemi oldukça fazla. Bu bölgeye dünyanın en yeni uçağı A350 ile ilk uçuşlar başladı. Asyalı yolcular, gelecek yıldan itibaren son teknoloji A350 modeli uçaklardaki benzersiz konforu Frankfurt, Münih, Philadelphia, New York ve Boston rotalarında da bulabilecek.

Yalnızca 18 yıldır faaliyet gösteren Qatar Airways bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme gerçekleştirdi ve günümüzde 166 uçaktan oluşan modern filosu ile iş ve seyahat etmek isteyenlere Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya – Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da 152 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor. Bu sene verilen Skytrax Ödülleri kapsamında Yılın Havayolu Şirketi, En İyi Business Class Koltuğu ve Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi Ödülleri’ni aldı.

21939545906_04d7e11969_o.jpg

Bu haber toplam 3911 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim