• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Pegasus'un yeni rotası Eilat oldu

Pegasus'un yeni rotası Eilat oldu
Pegasus, uçuş ağına İsrail Eilat’ta Ovda Havalimanı’nı ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 101’e çıkardı.

Pegasus, uçuş ağına İsrail Eilat’ta Ovda Havalimanı’nı ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 101’e çıkardı. Pegasus’un, İsrail’de Tel Aviv’den sonra 2. uçuş noktası olan Eilat’a uçuşları 1 Aralık’ta başlayacak ve misafirler Ovda Havalimanı’na İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın 3 günü karşılıklı düzenlenecek seferlerle ulaşabilecek.

Pegasus’un İsrail’in Kızıldeniz’e kıyısı olan turistik Eilat şehrine yaklaşık 60 km mesafede bulunan Ovda Havalimanı’na gerçekleşecek uçuşlarının biletleri 29.99 $’dan başlayan fiyatlarla www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve  acente kanalları aracılığıyla satışa sunuldu.

İsrail’in güneyinde yer alan ve ülkenin 2. uluslararası havalimanı olan Ovda Havalimanı’na uçuşlar, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21:30’da kalkacak. Pegasus misafirleri Ovda Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yerel saatle sabah 04:00’te gerçekleşecek seferlerle ulaşabilecek.

İsrail’in turistik Eilat şehri, dalış sporlarına uygun mercan kayalıklarıyla ve Kızıldeniz kıyısındaki ünlü plajlarıyla tanınıyor. Bölge özellikle farklı tatil arayışında olan turistleri cezbediyor.

Pegasus, Ovda Havalimanı’ndan 61 noktaya bağlantılı uçuruyor

Pegasus, Ovda Havalimanı’nı İstanbul üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, İzmir, Kayseri, Antalya, Batman, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van olmak üzere 19, dış hatlarda ise Amsterdam, Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Dusseldorf, St. Etienne, Stokholm, Kuzey Kıbrıs, Roma, Frankfurt, Hamburg, Kharkiv, Londra Gatwick, Londra Stansted, Lviv, Lyon, Madrid, Marsilya, Münih, Milan Malpensa, Nice, Nürnberg, Paris, Oslo, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Stuttgart, Berlin, Tiran, Viyana, Zürih olmak üzere 42, toplamda 61 noktaya bağlantılı uçuruyor.

Yeni uçuş noktası Eilat-Ovda Havalimanı ile birlikte yurt dışında 67 olmak üzere 40 ülkede 101 noktaya seferler düzenleyen Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Bu haber toplam 1885 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim