• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Qatar Airways, Hong Kong - Doha seferlerine başlıyor

Qatar Airways, Hong Kong - Doha seferlerine başlıyor
Qatar Airways, Hong Kong – Doha rotasındaki günlük uçuşların başlayacağı tarihi duyurdu. Yolcular, Qatar Airways’in ödüllü hizmetinden faydalanmak için 15 Şubat 2016’yı bekliyor.

Qatar Airways, 15 Şubat 2016 tarihinden itibaren Hong Kong – Doha arasındaki günlük uçuşlarına yeniden başlayacak. Şu anda Qatar Airways ile Oneworld Birliği üyesi Cathay Pacific tarafından ortak olarak gerçekleştirilen uçuşlar günde iki defa yapılacak. Cathay Pacific ise Doha’ya direkt uçuşlara Mart 2014 tarihinde başladı.
 
Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, Hong Kong – Doha rotasında günde iki defa yapılacak uçuşların yeniden başlamasının en önemli havacılık merkezlerinden birinde sahip oldukları rekabet güçlerini artıracağını ve liderliklerini güçlendireceğini belirterek, “Gelecek yıl, Hong Kong’da Qatar Airways için başarılı bir dönem olacak. Hong Kong’daki yolcularımıza, 16 Şubat 2016 tarihinde itibaren Doha’da son teknoloji ile donatılmış Hamad Uluslararası Havalimanı’ndan her gün gerçekleştireceğimiz direkt uçuşlarda ödüllü konuk severliğimizden faydalanacaklarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Cathay Pacific, Oneworld Birliği’ndeki önemli stratejik ortağımız olmaya devam edecek. Hem Qatar Airways’in hem de Cathay Pacific’in gelecekte karşılıklı iş birliği fırsatları keşfetmeye devam edeceğinden eminim.” dedi.
 
Uçuşları işleten şirketinin değişmesinin, 15 Şubat tarihinden sonra Hong Kong – Doha rotasında Cathay Pacific tarafından yürütülen uçuşlarda rezervasyon yaptıran yolcular üzerindeki etkisi minimum düzeyde olacağı belirtildi. Durumdan etkilenen yolcular, Qatar Airways tarafından aynı programa göre gerçekleştirilen uçuşlarda ağırlanacak.
 
Qatar Airways’in Hong Kong – Avustralya, Yeni Zelanda, Kore ve Japonya uçuşlarında mevcut olan Cathay Pacific ile kod paylaşımlı uçuşları değişmeyecek. Yolcular Oneworld üyesi iki havayolu firmasının arasındaki düzenleme ile yapılan kod paylaşımlı uçuşlar sayesinde Avustralasya varış noktalarında sunulan daha fazla seçeneğinden ve artan uçuş sıklıklarından faydalanmaya devam edecek.

Bu haber toplam 3028 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim