• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Qatar Airways'in yeni rotası Adelaide

Qatar Airways'in yeni rotası Adelaide
Qatar Airways’in, Doha’dan Güney Avustralya’nın Başkenti Adelaide’e aktarmasız uçuşları 1 Mayıs’tan itibaren başlıyor.

Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, yeni rotada uçuşların başlamasının havayolu şirketinin Avustralya pazarında yayılma taahhüdünü gösterdiğini belirterek; “2016 yılı Qatar Airways için bir başka heyecan verici yıl olacak. Genişleme planlarımıza Avustralya’nın yer almasından dolayı çok memnunuz. 1 Mart tarihinden itibaren Sydney, 2 Mayıs tarihinden itibaren ise Adelaide uçuşlarının başlaması ile birlikte, ülkedeki faaliyetlerimiz güçlenecek. Gelecek yıl Adelaide ve Sydney uçuşlarımızın başlaması ile Avustralya’da tatil yapmak isteyenlere ve iş amaçlı seyahat edeceklere daha fazla seçenek sunacağız. Adelaide ile dünyanın geri kalanı arasında stratejik bir bağlantı sunacağız. Turizm, Güney Avustralya’nın ekonomisini yönlendiren temel unsur; Qatar Airways’in Adelaide uçuşları turistlerin ve iş amaçlı seyahat edenlerin daha fazla seçeneğin yanı sıra üstün hizmet kalitesi arayışında olduğu bir dönemde başlayacak.” dedi.
 
Güney Avustralya’nın kozmopolit kıyı şehri Adelaide’de, büyük koleksiyonların sergilendiği Güney Avustralya Sanat Galerisi ve doğal tarihle ilgili sergilerin yer aldığı Güney Avustralya Müzesi gibi ünlü müzeler yer alıyor. Şehirdeki ilgi çeken diğer yerleri ise canlı gece kulüpleri, el değmemiş plajlar ve yaban hayatıyla dolu popüler hayvanat bahçeleri olarak belirtiliyor.
 
Qatar Airways, altı kıtaya yayılmış 150’den fazla varış noktası ile dünyanın en genç filolarından birine sahip ve en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biri. Adelaide rotasında seyahat edenler Qatar Airways’in son teknoloji ile donatılmış, yenilikçi tasarıma ve tamamen yeni, konforlu kabin düzenine sahip A350 modeli uçaklarında sunduğu birinci sınıf hizmetlerden faydalanacak. Ayrıca yolcular biniş esnasında yeni ışıklandırılmış kubbe tipi girişle yeni bir deneyim yaşayacaklar. Uçakta ayrıca, her yolcu sınıfındaki geniş koltuklarla yolculara daha fazla konfor sunuluyor.
 
Uçakta düzenle yerleştirilmiş HD uçuş eğlence sistemi ekranlarının bulunduğu 26 adet Business Class Koltuk ile 247 adet Ekonomi Sınıfı Koltuk yer alıyor ve yolculara Qatar Airways’in ödüllü hizmeti sunuluyor.
 
Qatar Airways’in A350 modeli uçaklarında son teknoloji Oryx Eğlence Sistemi bulunuyor. Uçaklarda ayrıca uzun bir yolculuğun ardından yorgunluğu azaltırken yolcuların konforunu artırmak için gelişmiş havalandırma teknolojisi ile LED ışıklandırma bulunuyor. Bunun dışında, uçuş esnasında internette dolaşabilmeleri için tüm yolculara Wi-Fi bağlantısı sunuluyor.
 
2015’in başından itibaren Amsterdam, Zanzibar,Faysalabad, Sialkot, Multan ve Abha rotalarında uçuşlara başlayan Qatar Airways, bu sene sona ermeden Durban ve Nagpur rotalarında da uçuşlara başlayacak. 2016 yılında ise, Qatar Airways ABD’de üç yeni varış noktasına uçuşlara başlayacak: Los Angeles, Boston ve Atlanta.

Bu haber toplam 2464 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim