• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates’in İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları başlıyor

Emirates’in İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları başlıyor
Emirates Havayolu, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yaptığı haftalık 11 sefere ilave olarak 15 Aralık 2015 tarihinden itibaren de her gün İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarına başlıyor.

Emirates bugün yaptığı açıklama ile 15 Aralık 2015'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na günlük uçuşların başlayacağını duyurdu. Türkiye’nin en yeni uluslararası havalimanlarından biri olan İstanbul Sabiha Gökçen seferleri Emirates'in İstanbul Atatürk Havalimanı'na haftada gerçekleştirdiği 11 uçuşa ilave olarak hem yurtdışından Türkiye’ye gelen, hem de Türkiye’den Dubai, Asya, Afrika ve Ortadoğu’ya giden yolcular için büyük kolaylık sağlayacak.

İstanbul'un hızla gelişen Anadolu yakasında yer alan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, kısa işlem süreleriyle yolcuların seyahat deneyimini kolaylaştırmanın yanı sıra; şehrin yeni finans merkezi ile bölgede yer alan popüler alışveriş merkezlerine ve yakındaki termal spa merkezlerine de daha kolay erişim imkanı sağlıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na Avrupa yakasından gelecek yolcular için Taksim Meydanı’ndan her yarım saatte bir kalkan ve yaklaşık 45 dakika süren servis imkanı da bulunuyor.

Yeni uçuş noktası sabah erken saatlerdeki Dubai aktarması ile Emirates’in Afrika ve Guangzhou, Ho Chi Minh, Denpasar (Bali), Phuket gibi önemli Asya destinasyonlarına kesintisiz bağlantı olanağı sağlayacak. Toplamda 17 tona kadar kargo taşıyabilen Airbus A330-200 uçakları ile yapılacak seferler First Class'ta 12, Business Class'ta 42 ve Economy Class'ta 183 koltuk olmak üzere 3 sınıflık düzende gerçekleşecek.

Emirates’in Ticari Faaliyetler Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Hubert Frach konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Dünyanın dört bir yanından hem iş hem de tatil amaçlı yolcular için önemli bir çekim noktası olan İstanbul, Emirates için son derece popüler bir uçuş noktası haline geldi. İki havalimanından yapılacak seferler bir havalimanına inip diğerinden uçma seçeneği ile yolcularımıza daha esnek bir uçuş planlaması yapma imkanı sunacak. Ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geniş gövdeli bir uçakla hizmet veren tarifeli tek havayolu şirketi olmaktan son derece memnunuz." dedi.

Emirates'in EK119 sefer sayılı uçağı Dubai'den her gün 17:15'te havalanacak ve 20:15'te İstanbul'a varacak. Dönüş seferi EK120 ise İstanbul'dan 22:05'te kalkacak ve ertesi gün 04:20'de Dubai'ye varacak.

Emirates uçuşlarında yolcular, Türk görevliler de dahil olmak üzere çok uluslu Kabin Ekibinin ünlü konukseverliğinin, gurme mutfağının ve Emirates'in ödüllü uçak içi eğlence sisteminin keyfine varacak. Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi yolcular, First Class'ta 50 kg, Business Class'ta 40 kg ve Economy Class'ta 30 kg'lik bonkör bagaj haklarından faydalanacak.

Bu haber toplam 3822 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim