• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Pegasus iki ödülü kaptı

Pegasus iki ödülü kaptı
Pegasus Hava Yolları MediaCat Felis’te iki ödül birden kazandı.

 Pegasus Hava Yolları’nın “Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz” kampanyası film kategorisinde Felis ödülü alırken, bir kız çocuğunun çizdiği “Hayalindeki Tatil” temalı resmi en yeni Boeing 737-800 uçağının üzerine boyadığı “Dünyanın En Güzel Hediyesi” (DEGH) projesi dijital merkezli entegre kampanya kategorisinde Felis başarı ödülü kazandı.

Pegasus Hava Yolları’nın misafirlerine yaz aylarında daha fazla seyahat ederek yeni yerler görmeleri,  yazın keyfini daha çok yaşamaları için ilham ve imkan verdiği “Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz” kampanyası film kategorisinde Media Cat Felis Ödülü kazandı.

Pegasus’un yeni uçaklarına misafirlerinin kız çocuklarının ismini vererek başlattığı ve bu yıl Ada isimli bir kız çocuğunun çizdiği “Hayalindeki Tatil” temalı resmi en yeni Boeing 737-800 uçağının üzerine boyadığı ve kız çocuğunun ismini de uçağa verdiği “Dünyanın En Güzel Hediyesi” (DEGH) projesi ise dijital merkezli entegre kampanya kategorisinde Felis başarı ödülüne layık görüldü.

20 Kasım Cuma akşamı düzenlenen ödül törenine, ödülleri teslim almak üzere Pegasus Hava Yolları Kıdemli Marka Pazarlama Uzmanı Elif Tan ve kampanyanın yaratıcı ajansı Rafineri Reklam Ajansı’ndan proje Yaratıcı Ekibinden Doğu Göçük ile Marka Direktörü Erbek Onur katıldı.

Bu yıl 10. Kez düzenlenen MediaCat Felis Ödülleri, yaratıcılığın; medya planlama ve satın almanın, halkla ilişkiler faaliyetlerinin, doğrudan pazarlama aktivitelerinin, tasarımın ve ana mecralarda boy gösteren reklamların amacına ulaşmasındaki başarısını vurgulamak, gelişip ilerlemesine katkı sağlamak bu alanda faaliyet gösteren kişi ve kurumları motive ederek başarılarını belgelemeyi amaçlıyor.

Pegasus Hava Yolları hayata geçirdiği projelerle ödüllere doymuyor

Pegasus Hava Yolları’nın Dünyanın En Güzel Hediyesi (DEGH) projesi, geçtiğimiz aylarda uluslararası iletişim dünyasının seçkin ödüllerinden olan Stevie’nin Seyahat ve Turizm kategorisinde Yılın PR Kampanyası alanında birincilik ödülünü kazanırken,  Kristal Elma Ödülleri’nde de Dijital Sosyal Medya ve Dijital Kampanya kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

Markanın “Bütün Yaz Bir Tatile Sığmaz” kampanyası ise geçtiğimiz ay 27. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin Seyahat, Turizm, Eğlence kategorisinde Kristal Elma ödülünü kazandı.

Bu haber toplam 2938 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim