• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Etihad Airways Ortadoğu ve Afrika’nın en iyisi seçildi

Etihad Airways Ortadoğu ve Afrika’nın en iyisi seçildi
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, AirlineRatings.com tarafından düzenlenen 2016 Excellence Awards’ta “En İyi First Class” ve “En İyi Uzun Menzilli Havayolu” ödülüne layık görüldü.

Dünyanın tek kapsamlı güvenlik ve ürün değerlendirme portali AirlineRatings.com, her yıl düzenlendiği Airline Excellence Awards ile havayolu sektöründe “mükemmellik” anlayışını ödüllendiriyor.

AirlineRatings.com Yazı İşleri Müdürü Geoffrey Thomas ödül ile ilgili olarak, jürinin Etihad Airways’in sektöründe öncü yeniliklerinden etkilendiğine değindi ve “Etihad’ın mükemmellik anlayışı sınır tanımıyor. Havayolu’nun yeni First Class ve Business Class kabinlerinin vaatleri sadece nefes kesmiyor, lüks seyahatte rekabeti de bir üst seviyeye taşıyor. Etihad Airways, geride bıraktığı 12 yıl içerisinde güçlü bir oyuncu olmanın yanı sıra inanılmaz başarıları ile bir trendsetter oldu. Etihad Airways’in mükemmellik anlayışında tavize yer yok, sadece en iyisini yapıyor” dedi.

Etihad Airways CCO’su Peter Baumgartner bu prestijli ödüllerin, Birleşik Arap Emirlikleri’nin bayrak taşıyıcısı olarak inovasyon stratejisi ve konuk deneyimi anlamında bir güven oyu anlamına geldiğini söyledi. Baumgartner, “İki zorlu kategori olan, En İyi First Class ve En İyi Uzun Menzilli Havayolu ödüllerine layık görülmek, bizim için bir onurdur. Etihad Airways, geçtiğimiz 12 ayda A380 and Boeing 787-9 Dreamliner uçaklarında bulunan yeni nesil kabinlerin lansmanı ile uçuş deneyimini tamamen yeniden tanımladı. First Class, Business Class ve Ekonomi sınıfında sunduğumuz deneyimin bir kanıtı niteliğindeki bu ödüller, havayolu seyahatlerine yeni bir küresel kıstas getirdi. Etihad Airways seyahat severlerin beklentilerini aşmak için çalışmalarını sürdürüyor” sözlerini sarf etti.

Bu haber toplam 3031 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim