• BIST 9547.34
  • Altın 2484.546
  • Dolar 32.516
  • Euro 34.8487
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Anadolujet'ten iş birliği anlaşması

Anadolujet'ten iş birliği anlaşması
Halkın havayolu AnadoluJet, ülke turizminin canlanmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

Halkın havayolu AnadoluJet, ülke turizminin canlanmasına katkı sağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, Alanya Belediyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ile iş birliği gerçekleştirdi. Alanya’da 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenen toplantı; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD Başkanı Burhan Sili, AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, yerel ve mülki idarecilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantının ardından düzenlenen imza töreninde Alanya’ya özel hazırlanan Kış Tatil Paketi’ne imza atıldı.

Gerçekleştirilen iş birliği; , Alanya turizmini durağan geçen kış döneminde de canlı tutacak tatil ve tur paketlerini içeriyor. 1 Ocak - 31 Mart ve 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri olmak üzere 2 iki ayrı fazdan dönemden oluşan kampanya ile Alanya’ya seyahat edecek AnadoluJet yolcuları, hazırlanan paketler ile çeşitli fırsatlar elde ediyor. Belirlenen tarihlerde Ankara – Alanya (Gazipaşa) gidiş - dönüş uçak biletleri ile Riviera Otel, Grand Okan Otel, Titan Select Otel, Alaiye Kleopatra Otel, Drita Otel Resort, Eftalia Aqua Otel, Taç Premier Otel, Gardenia Otel, Xperia Saray Beach Otel ve GoldCity Otel’de oda kahvaltısı, yarım pansiyon ve her şey dâhil olmak üzere üç ayrı seçenekli tek gece konaklamayı tercih eden AnadoluJet yolcuları; Kış Tatil Paketi kampanyasından 169 TL’den başlayan fiyatlarla faydalanabiliyor. Rezervasyon ve detaylı bilgiye 0850 850 25 38 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Avantaj Rotası, Aralık ayında Alanya’da

AnadoluJet, aynı zamanda özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” ile aralık ayı boyunca Alanya (Gazipaşa)’ya seyahat eden yolcularına özel fırsatlar sunuyor. Alanya ve Gazipaşa’nın tarihini, kültürünü, sosyal değerlerini tanıtmak için fırsat yarattığı projesiyle yolcularına Alanya’da otel ve restoranlarda özel fırsatlar ve ücretsiz şehir turlarına katılma imkânı sunuyor.

Alanya avantajları uçuruyor

Alanya’nın AnadoluJet, Alanya’nın potansiyel gücünü artırmayı hedeflediği projeleri kapsamında aynı zamanda Sivas ve Bursa’dan aktarma ücreti almadan Alanya’ya ulaşım imkânı sağlıyor; yaz tarifesi ile birlikte Alanya’dan sefer sayısını arttırmayı planlıyor.

Bu haber toplam 2732 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim