• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

THY sponsorluk anlaşmasına imza attı

THY sponsorluk anlaşmasına imza attı
Son beş yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ilân edilen THY, önümüzdeki yıl Fransa’da düzenlenecek UEFA EURO 2016’nın “ilk resmi havayolu ortağı” olarak, UEFA tarafı ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Son beş yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ilân edilen Türk Hava Yolları, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 55 yıllık tarihinde bir ilk gerçekleştirip, önümüzdeki yıl Fransa’da düzenlenecek UEFA EURO 2016’nın  “ilk resmi havayolu ortağı” olarak, UEFA tarafı ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Dün, Paris'te imzalanan anlaşma sonrasında Türk Hava Yolları, spora yaptığı yatırımlar çerçevesinde farklı bir segmente geçiş yaptı. Gönül verdikleri takım ve oyuncuları desteklemeleri adına sayısız taraftarı dünyanın birçok farklı destinasyonuna taşıma imkânını memnuniyetle sunan havayolu şirketi için, futbolun farklı kültür ve toplumları bir araya getirmek noktasında sahip olduğu benzersiz gücün zirveye ulaştığı, en büyük organizasyonlardan birine sponsor olmak son derece önemli addediliyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu, Türk Hava Yolları’nın Avrupa’da 42 ülkede 107 noktaya uçuyor olması, işbirliğindeki uyumu da ön plana çıkarıyor. Turnuvada yer alan 24 ülkenin, hâlihazırda 22’sini içeren ve ev sahibi Fransa genelinde, toplamda 6 noktaya ulaşan uçuş ağı sayesinde bayrak taşıyıcı havayolunun, turnuvayı herkes için kolaylıkla ulaşılabilir kılması, işbirliğinin öncelikli hedeflerinden biri.

Anlaşma içeriği aynı zamanda, turnuva takipçilerine çeşitli ayrıcalıkların kapısını da açıyor. Turnuva izleyicisine, sosyal medya kampanyaları üzerinden sağlanacak çok sayıda olanak ve turnuvada rekabet edecek takımlara uygulanacak özel çarter tarifesi bu imkânlardan sadece birkaçı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, anlaşmayla ilgili, “Farklı ulusları, yüzyıllardır aynı heyecan ve coşkuyla ortak bir paydada buluşturan spor dalları, uçuş sağladığı 100’ü aşkın ülke üzerinden dünya kültürlerini birbirine bağlayan Türk Hava Yolları için, ortak proje geliştirmede en anlamlı mecra. Bugün, sporun birleştirici gücü ve olağanüstü coşkusuna yeni bir işbirliğiyle katkı sağlayacak olmaktan son derece mutluyuz. Henüz imza attığımız sponsorluk anlaşmasıyla, kitleleri bağlamaktan da öte, adeta birbirine kilitleyen futbolun en önemli organizasyonlarından birinin, UEFA EURO 2016’nın resmi havayolu ortağı olarak, başta Türk Millî Takımı olmak üzere, diğer tüm ulus takımlarına, mücadelelerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

UEFA Organizasyonları Pazarlama Direktörü, Guy-Laurent Epstein; “Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda, Avrupa'nın en iyi havayolu ile birlikte çalışacak olmak bizler için şüphesiz heyecan verici. Bu büyük turnuva kapsamında, Türk Hava Yolları’nın sağlayacağı özel fırsatlar ve yenilikçi aktivasyonlar sayesinde dünyanın dört bir köşesinden Fransa’ya ulaşacak taraftarlarla önümüzdeki yıl, bambaşka bir turnuvaya tanık olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Türk Hava Yolları’nın, Euro 2016 görselleri giydirilmiş uçakları sayesinde dünya üzerinde uçuş sağladığı 280’i aşkın destinasyonda, turnuvanın fiili tanıtımına sağlayacağı katkı ve yine turnuva süresince müsabakaların düzenleneceği stadyumlarda yer alacak, küresel taşıyıcıya ait marka temsil faaliyetleri, anlaşma içerisinde yer alan diğer önemli konu başlıkları.

thy4_166.jpg

Bu haber toplam 2205 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim