• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Qatar Airways'in yeni kampanyası ilgi odağı oldu

Qatar Airways'in yeni kampanyası ilgi odağı oldu
Skytrax Yılın Havayolu Şirketi Qatar Airways yeni müşteri odaklı marka kampanyası ile hayallerine ulaşması için yolculara ilham veriyor.

Qatar Airways bugün, New York’taki basın toplantısında “Going Places Together” (Yola Beraber Çıkalım) adlı yeni küresel bir marka kampanyasını ve reklam sloganını başlattığını duyurdu.

‘Birlikte Bir Yerlere Gidelim’ kampanyası ister iş, ister aileyle zaman geçirmek veya macera yaşamak için olsun, güzel olan herşeyi bir araya getirmede ve yolcularının hayallerine ve tutkularına ulaşmasına yardımcı olacak seyahatlere çıkma konusunda teşvik etmede büyük rol oynuyor.

Marka tanıtımının hava yolu şirketinin tarihinde yeni bir çağı vurguladığını belirten Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, “Sürekli büyüdüğümüz, daha fazla uçakla, daha fazla yolcuyu daha fazla varış noktasına taşıdığımız doğru olmakla birlikte, yolculuğun kendisinin de değiştiğinin farkındayız. Yolculuk, bir zenginleşme, kendini keşfetme, yaşam tarzını değiştirme ve tutkuları gerçekleştirme süreci haline geldi. Yeni kampanyamızın daha fazla insana, dostları, aileleri veya iş arkadaşları ile kendi kişisel yolculuklarına çıkmaları, yeni yerler ve fırsatlar keşfetmeleri için ilham vermesini umuyoruz.” dedi.

Qatar Airways Pazarlama ve Kurumsal İletişimler Kıdemli Başkan Yardımcısı Mr. Salam Al Shawa ise, “Bu kampanya aynı zamanda gelecek için hedefimizi ve havayolu şirketine olan tutkumuzun yolcularımızın kendi hayatlarına olan tutkuları ile benzer olduğunu da yansıtıyor. Çok güzel şeyler başarmayı amaçlıyoruz ve yolculuğunuzun bir parçası olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kampanyanın kalbinde, havayolu şirketinin son teknoloji 173 uçak ve küresel ağındaki 152 noktadan biri arasında hem fiziksel hem de duygusal olarak bağlantı kurma konsepti bulunuyor. Bağlanabilirlik teması Qatar Airways uçağına binerken, kişisel bağlantı kurma konusunda doğal kabiliyete sahip, cana yakın ve yardımsever bir kabin ekibi tarafından sunulan sıcak karşılamaya kadar uzanıyor.

Doha’da başlatılan yeni kampanya, Qatar Airways’in ana vatanında birçok medya kanalında yayımlandı. Ayrıca Arap sosyal mecralarında gözüktü ve New York’ta yapılan basın toplantısına davet edilen uluslararası medya, ‘Going Places Torgether’ kampanyasının görsel ve basılı reklamlarını oldukça beğendi.

 

Bu haber toplam 5132 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim