• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Qatar Airways'ten sehayat festivali

Qatar Airways'ten sehayat festivali
Qatar Airways alanında ilk örneği olan ve yolcuların, seyahatleriyle ilgili tüm ihtiyaçlarına uygun rüya gibi seçeneklerin sunulduğu Seyahat Festivali’ni başlattı.

Her şey dahil %40’a kadar indirimlerin, 2 al 1 öde biletlerin, aile ve grup indirimlerinin, araç kiralama ve konaklama ücretlerinde özel indirimlerin ve daha pek çok fırsatın yer aldığı özel tasarlanmış indirim paketlerinin sunulduğu Qatar Airways Seyahat Festivali’nin tüm yolcular için düzenlenen bir etkinlik olduğu belirtildi.

Yedi günlük süre boyunca qatarairways.com/travelfestival adresi aracılığı ile çevrimiçi rezervasyon yaptıran tüm yolcular, her gün verilen 150 ödülden birini kazanmak için otomatik olarak çekilişe katılacak. Ödüller arasında, yedi günlük dönem için yedi milyon Qmiles, ücretsiz biletler, Business Class’a upgrade seçenekleri, otel paketleri, Qatar Duty Free Butikleri’nde harcamak için indirimli alışveriş kuponları ve araç kiralama indirimleri bulunuyor. Ayrıca Priviledge Club üyeleri Qatar Airways’in Seyahat Festivali ile üç kat  Qmil kazanacak.

Seyahat Festivali, 11 - 17 Ocak 2016 tarihleri arasında bilet alıp 19 Ocak-15 Aralık 2016 tarihleri arasında seyahat edecekler için fırsatlar sunuyor. Sunulan fırsatlar, Avrupa, Orta Doğu, Hint Alt Kıtası, Asya - Pasifik, Afrika ve Amerika’daki 150’den fazla varış noktasına yapılacak seyahatlerde, Ekonomi  ve Business Class’da gidiş - dönüş biletlerde uygulanacak. Yolcular, qatarairways.com/travelfestival adresinden çevrimiçi rezervasyon yaptırabilir, Qatar Airways satış ofislerini veya yetkili seyahat acentalarını ziyaret ederek biletlerini alabilirler.

Qatar Airways CCO’su Mr. Dr. Hugh Dunleavy Qatar Airways Seyahat Festivali’nin, yolcuların özel tasarlanmış çok sayıdaki paket arasından kendilerine en uygun teklifi seçmesi için mükemmel bir fırsat olduğunu belirterek, “Qatar Airways olarak yolcuların sıradan olanın dışına çıkmasını amaçlıyoruz. Müşterilerimize hayallerindeki yerlere gitmeleri ve bunu dünyanın en iyi hava yolu şirketi ile yapmaları için fırsat sunuyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 3029 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim