• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates’in Filipinler’deki Yeni Rotaları “Cebu ve Clark”

Emirates’in Filipinler’deki Yeni Rotaları “Cebu ve Clark”
Emirates Havayolu, Filipinler'in en hızlı büyüyen iki uluslararası merkezi Cebu ve Clark’a gerçekleştireceği günlük uçuşlarını 30 Mart 2016 tarihinden itibaren Boeing 777-300ER seferleri ile başlatıyor.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Filipinler’in ticaret ve turizm ile ön plana çıkan şehirlerinden Cebu ve Clark’ı destinasyonlarına ekleyerek Avrupa ve Orta Doğu Ülkelerine kolay bağlantı imkanı sağlamayı hedefliyor.

Emirates’in yeni seferlerinde 42 adet Business Class ve 386 adet Economy Class koltuğa sahip Boeing 777-300ER uçağı ile hizmet verecek. Ayrıca, bu hizmetle birlikte maksimum 14 ton kapasite ile yük taşınabilecek.

Emirates İdari Başkan Yardımcısı ve Baş Ticaret Sorumlusu Thierry Antinori konuya dair yaptığı açıklamada: "Bu hizmetin uygulamaya konulmasıyla Emirates, 1 Şubat 2015 tarihinden itibaren Filipinler'deki yolculara Avrupa'da 39, Orta Doğu'da 16 şehre ve Panama da dahil olmak üzere Afrika ve Amerika'daki geniş ağımız genelinde pek çok noktaya ulaşma fırsatı sağlayarak seyahat yelpazesini genişletecek. Bu yeni hizmet, Turizm Bakanlığı'nın ‘Filipinler'i 2016'da Tekrar Ziyaret Edin’ kampanyasıyla Filipinler'in ziyaretçi sayısını arttıracak ve dünyanın geri kalanıyla kurduğu ticaret bağlantılarını geliştirmeye yardımcı olacak. Aynı zamanda hem Orta Luzon hem de Visayas bölgesinde yaşayan Filipinliler için seyahat seçeneklerini de zenginleştirerek başka ülkelerde çalışanlar için daha fazla esneklik sunacak." dedi.

 

Popüler turizm cennetleri: Cebu ve Clark

Cebu Adası, Filipinler'in üç ana coğrafi bölgesinden biri olan Visayas'ta yer alıyor. Bembeyaz kumsalları ve masmavi dalış noktalarıyla Cebu ve çevresindeki adaların turizm açısından büyük bir zenginlik sunduğu Visayas, geçtiğimiz yıl toplam 1,6 milyon yabancı ziyaretçi ağırladı. Cebu, yakındaki Bohol Çikolata Tepeleri ve Boracay gibi cennetten bir köşe sunan adaları keşfetmek için harika bir başlangıç noktası olarak ön plana çıkıyor. Cebu'ya bağlı Mactan Adası’nda bulunan Mactan-Cebu Uluslararası Havalimanı, Manila Ninoy Aquino Uluslararası Havalimanı'ndan sonra Filipinler'in en yoğun ikinci havalimanı olarak hizmet veriyor. Filipinler'in en gelişmiş şehirlerinden biri olan Cebu; mobilya üretimi, iş süreci hizmetleri ve ağır sanayi alanlarında bir ana merkez olarak büyümeye devam ediyor.

Clark ise Filipinler'in Orta Luzon bölgesinde iş süreci hizmetleri ve turizm alanında tanınmış bir merkez olan Pampanga şehrinde yer alıyor. Clark’a ulaşım ise, Pampanga'ya daha önce Amerika Birleşik Devletleri Hava Üssü olarak hizmet veren Eski Clark Hava Üssü'nün geliştirilmesiyle inşa edilen ve Clark Freeport Zone bölgesinde yer alan Clark Uluslararası Havalimanı ile gerçekleşiyor.

Cebu ve Clark'a yapılacak Emirates uçuşları, her gün EK338 sefer sayılı uçuş ile 02.55'te Dubai'den başlayacak ve 15.50'de Mactan–Cebu Uluslararası Havalimanı'nda son bulacak. Ardından saat 17.25'te Cebu'dan havalanacak olan uçak, 18.45'te Clark Uluslararası Havalimanı'na iniş yapacak. Dönüş yolculuğu ise Clark'tan 20.20'de başlayacak ve ertesi gün 01.25'te Dubai Uluslararası Havalimanı'nda sona erecek.

Emirates Boeing 777-300ER uçağı ile seyahat eden yolcular, Filipin filmleri ve müzikleri de dahil olmak üzere 500'ü aşkın kanal ile ice sisteminin keyfini çıkaracak.

Bu destinasyona yapılacak Emirates uçuşları, Filipince konuşan kabin ekibi ve yöresel yemekler ile Filipinli yolculara özel hizmet imkanı sağlayacak. Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi, Cebu ve Clark'a seyahat eden yolcular da Economy Class'ta 30 kg, Business Class'ta 40kg bagaj hizmetinden faydalanabilecek.

Bu haber toplam 3598 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim