• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Onur Air'den yepyeni hizmet

Onur Air'den yepyeni hizmet
’Onur Air, müşteri seyahatlerinin kolaylaştırılması amacıyla “Bagaj Taşı-ma” isimli yeni bir hizmeti hayata geçirdi.

’Onur Air, müşteri seyahatlerinin kolaylaştırılması amacıyla “Bagaj Taşı-ma” isimli yeni bir hizmeti hayata geçirdi. Özellikle fazla bagaj stresi ile seyahat etmek durumunda kalan müşterilerinin yolculuklarını rahatlatmak düşüncesiyle yola çıkan Onur Air havacılık sektöründe emsali olmayan bir hizmet türü geliştirdi.

Bilindiği üzere fazla bagaj ile gerçekleşen uçuşlarda seyahatin keyfini kaçıran en önemli faktörler arasında bagajlarla ilgili sorunlar öne çıkıyor. Bu nedenle Onur Air, yolcuların gerçekleşen deneyimlerini daha keyifli kılmak hedefiyle kapıdan kapıya özel çözüm getiren bir sistem kurarak müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni bir hizmet türünü aktif hale getirildi. Müşteri bagajlarının evlerinden teslim alınmasından başlayarak tüm gümrük işlemlerinin yapılması, varış noktasında ise arzu ettikleri adreste kendilerine teslim edilmesine kadar tüm süreçleri içeren yeni bir hizmet olan “Bagaj Taşı-ma” ile Onur Air yolcularının yüklerini hafifleterek daha rahat ve ayrıcalıklı seyahat etmelerini sağlamayı amaçlıyor. Türkiye’de bir ilke imza atmış olduğu ve hem yurt içi hem de yurt dışı hatları kapsayan bu hizmet ile şirket yolcularına 40 kg’dan fazla bagajları olsa bile bagajlarını uygun ücretlerle taşıma imkanı sağlayabiliyor.

İşlemler Onur Air web sitesinden kolayca yapılabiliyor

Onur Air Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Orhan Sivrikaya yeni hayata geçen Bagaj Taşı-ma hizmetiyle ilgili şunları söyledi:

“Onur Air , fazla bagaj yüküne kapıdan kapıya çözüm getiren “bagaj taşı-ma” servisi onurair.com adresindeki web sitemize eklemiştir. Müşterilerimize özgü sunulan bu hizmet sayesinde tek işlem ile adrese teslim bagaj sevki yapılabilmektedir. Fazla bagaj taşı-ma seçeneğinin on-line hizmetlerimiz arasına alınması ile yolculukları kolaylaştıran ve stresten uzak deneyimlerin ortamı hazırlanmıştır. Uçulan tüm yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarında bu hizmeti web portalimizde sunan ilk yerli taşıyıcı olmamız müşteri hizmetlerinde bizi farklı kılan yeni bir unsur olmuştur.

Ülkemiz havacılığın gelişmesinde birçok alanda liderlik etmiş olan şirketimizin yeni bir ürünle daha sektörde aynı misyonu üstlenmesinden Onur Air ailesi olarak gurur duyuyoruz.’’

Onur Air’in projede iş ortağı olan Mex Logistic Holdings şirketi Genel Müdürü Rohan Sivanathan ise “Bagaj Taşı-ma servisi, Onur Air müşterilerinin bagaj kaygısı olmadan huzurlu bir seyahat geçirmelerine vesile olacaktır. Lojistik sektöründeki uluslararası paydaşlarımızla , Onur Air müşterilerine ait fazla bagajları hızlı ve emniyetli şekilde adreslerine teslim etmek üzere sistemimiz her yönüyle aktif çalışmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 1630 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim