• BIST 9475.01
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus'tan bahar kampanyası

Pegasus'tan bahar kampanyası
Pegasus, havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında tatil fırsatlarını kaçırmak istemeyenlere yönelik “Bahar kampanyası”nı başlattı.

Pegasus, havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında tatil fırsatlarını kaçırmak istemeyenlere yönelik “Bahar kampanyası”nı başlattı. Kampanya doğrultusunda biletlerini Mart ayı içinde alan misafirler, 15 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında tüm yurt içi ve yurt dışı hatlara çok uygun fiyatlarla uçacak ve bu baharı bambaşka şehirlerde yaşayabilecek.

Pegasus Hava Yolları, misafirlerine her yıl bahar aylarında yapılması planlanan ancak ertelenen yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini bu yıl ertelememeleri ve yeni yerler keşfederek hayatı dolu dolu yaşamaları için yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya ile misafirlere, Mart ayında alacakları yurt içi biletleri 49,99 TL’den, KKTC biletleri 79,99 TL’den, yurt dışı biletleri ise 49,99 USD’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.  Kampanya 15 Nisan - 30 Haziran arasında Pegasus’un tüm iç ve dış hat uçuşlarında geçerli olacak.

Kampanyayla yepyeni şehirlere uçmak ve farklı deneyimler yaşamak isteyen misafirler, en uygun fiyatlarla Karadeniz’de nefis yemeklerin tadına bakabilir, Ege’nin sahil şeridinde yürüyüşler yaparak baharın ilk güneşli günlerinin keyfini çıkartabilir ya da Kapadokya’da sevdikleriyle balon gezisine katılarak unutulmaz bir macera yaşayabilir.

Yurt dışının keyfi baharda daha çok çıkar diyen misafirler ise Roma’da başta makarna ve pizza olmak üzere enfes lezzetlere doyabilir, Barselona’da bisiklet turu yaparak şehrin gösterişli mimari eserlerini keşfedebilir. Vizesiz seyahat tercih eden  misafirler ise  Balkanların tadını çıkartabilir, Sava ve Tuna nehrinin birleştiği Belgrad’ın doğal parklarında uzun yürüyüşler gerçekleştirebilir. KKTC uçuşlarıyla ise misafirler eğlenceli hafta sonu seyahatleri planlayarak, denizin tadını erkenden çıkartmaya başlayabilir.

Uygun fiyat politikasıyla misafirlerine daha çok ve sık seyahat etmeleri için imkân, ilham ve seçenekler sunan Pegasus, yeni kampanyasıyla misafirlerini kış rehavetinden kurtulup, bahar aylarında yeni seyahatler planlamaya, hafta sonlarını seyahat ederek değerlendirmeye ve yeni yerler keşfetmeye çağırıyor. Pegasus, bahar kampanyasını biri Roma’da diğeri de Ege bölgesinde çekilen iki ayrı reklam filmiyle duyuruyor.

Roma’da çekilen reklam filmi ile başlatılan kampanyanın Ege’de çekilen filmi ise 10 Mart’tan itibaren yayınlanmaya başlayacak. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com/kampanyalar adresinden ulaşılabilir.

Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim