• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

ITB Berlin'de THYye yoğun ilgi

ITB Berlin'de THYye yoğun ilgi
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, uluslararası en büyük turizm fuarlarından biri olan Berlin Turizm Fuarı’nda yabancı basına açıklamalarda bulundu. Türkiye’den sadece Airporthaber’in izlediği basın toplantısında önemli konulara değindi.

Türkiye’nin Rusya krizi ile birlikte turizmde sıkıntı yaşayacağına dair kuvvetli emaralerden sonra her yıl Berlin’de düzenlenen turizm fuarı ITB, bu yıl daha da önemli hale geldi. Bu bağlamda gerek Turizm Bakanlığı ve gerekse şirketler fuara akın ederken; Türk Hava Yolları da boş durmadı.

Fuarın girişinde Batmobile aracı ile büyük sükse yapan THY, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü ile de fuara çıkarma yaptı.

ITB Berlin fuarını fırsat bilen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yabancı basına açıklamalarda bulundu. Türk Hava Yolları’nı anlatan İlker Aycı, dünyanın bir çok noktasına uçan sayılı havayolu şirketlerinden biri olduklarını kaydetti.

Türkiye’nin önemine de değinen İlker Aycı, üçüncü havalimanı ile birlikte Türkiye’nin havacılık anlamında en büyük transfer noktası haline geleceğini söyledi.

İlker Aycı, Lufthansa ile ortak oldukları Sunexpress Havayolları’nda yüzde 50 ortaklığı bulunduğunu, kazan-kazan formulü ile çalıştıklarını sözlerine ekledi. Almanya ile Türkiye arasında hem ticari hem de gönül bağı olduğunu ifade eden İlker Aycı, Alman futbol kulüplerine yapılan sponsorluklara da değindi.

Almanyanın Türkiye için çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Aycı, basınla yaptığı soru-cevap kısmında Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'i de yanına alarak beraberlik mesajı verdi.

Yabancı basının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında THY'nin patronu İlker Aycı ve Temel Kotil basın mensuplarının sorularını birlikte yanıtladı.

Bu haber toplam 1675 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim