• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

THY'den ABD çıkarması

THY'den ABD çıkarması
Türk Hava Yolları, satış artırma faaliyetleri kapsamında New York ve Chicago'da ayrı ayrı iki Balkan gecesi düzenledi.

Organizasyonlara T.C. Başkonsolosu Ertan Yalçın, T.C. Chicago Başkonsolosu Umut Acar, THY Satış Başkanı Ziya Taşkent, THY Doğu Avrupa ve Balkanlar'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Dorman, New York Müdürü Cenk Öcal, Chicago Müdürü Tuncay Eminoğlu, THY'nin 17 ülke müdürünün yan sıra, Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerinin Başkonsolosları, Balkan etnik acenteleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Balkan dernekleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Satış Başkanı Ziya Taşkent, Türk Hava Yolları'nın 304 uçaklık filosu ile dünyanın en çok ülkeye uçan havayolu durumuna geldiğini, büyüme hedeflerinin her geçen gün arttığını vurguladı. Ayrıca 2018 yılında tamamlanması planlanan İstanbul'daki yeni havalimanından da bahseden Taşkent , her geçen yıl THY'nin hizmet ve servis kalitesini artırdığını ifade etti.

Satış Başkan Yardımcısı Mert Dorman ise, Amerika'da yaşayan Balkan, Ukrayna ve Kafkas kökenli yolcuların ülkelerine, İstanbul aktarmalı olarak Türk Hava Yolları'nın hizmet kalitesi, uygun fiyatları ve iyi bağlantı süreleri ile seyahat etmelerini tavsiye etti.

Doğu Avrupa ve Balkanlar'a İstanbul'dan olan seferlerin her geçen yıl arttığı ve bölgedeki büyüme stratejileri doğrultusunda Ukrayna Ivana Frankivsk ve Dubrovnik gibi yeni noktalara sefer başlatarak bölgeye olan uçuş alternatiflerini artırdıklarını ve bu sayede hem lokal hem de transit yolcu sayılarını artırdıklarını belirten Mert Dorman, Balkanlar ile Amerika arasındaki trafiğe özel bir önem verdiklerini ifade etti ve Amerika'dan Doğu Avrupa ve Balkanlara seyahat edecek yolculara, "THY misafirperverliği ve kalitesi ile İstanbul aktarmalı deneyim yaşayın" mesajını verdi.

Gecede misafirlere THY büyüme süreci, İstanbul lounge, uçak içi hizmetler, sponsorluklar, uçak sayısı ve diğer hizmetleri anlatan detaylı bir sunum ve video gösterimi yapıldı. Bilet çekilişi ve hediye takdimlerinin ardından aile fotoğrafı çekildi.

Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim