• BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

THY'den Denizli düzenlemesi

THY'den Denizli düzenlemesi
Türk Hava Yolları’nın yaz saati uygulaması gerekçesiyle uçuş saatlerinde yaptığı değişikliğe iş dünyasının verdiği tepki sonuç getirdi.

Türk Hava Yolları’nın yaz saati uygulaması gerekçesiyle uçuş saatlerinde yaptığı değişikliğe iş dünyasının verdiği tepki sonuç getirdi. Türk Hava Yolları Denizli kalkış ve iniş saatlerinde yeniden düzenleme yaptı, hem sanayicinin, hem de turizm amaçlı uçuşların rahat olacağı sabah ve akşam saatlerine alındı. İş dünyasını rahatlatan açıklamayı AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli­İstanbul ve İstanbulDenizli uçak sefer saatlerinin Denizli platformundan ve sanayicilerden gelen talep üzerine girişim başlattıklarını ve bunun olumlu sonuçlandırıldığını, sefer saatlerinin yeniden düzenlendiğini söyledi.

Denizli’nin üretim, ihracat ve turizm merkezi olduğunu belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “İlimiz turizm değerleri bakımından da önemli bir yere sahip, böylesi güçlü bir potansiyeli olan bir şehrin taleplerine cevap bulmak elbette bizim önceliğimizdir. Sivil toplum kuruluşlarımızın, Odalarımızın ve İşadamları derneklerimizin ortak kuruluşu olan Denizli Platformumuzun, iş dünyamızın ve birçok vatandaşımızın talebi üzerine İstanbul Denizli ve Denizli İstanbul uçak seferlerinin tercih edilen saatlere göre seferlerinin düzenlenmesi hususunu gündemimize aldık. Uçuş saatlerinin uygun hale getirilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Milletvekilimiz Cahit Özkan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızın Danışmanı hemşerimiz Saim İlçioğlu olmak üzere hep birlikte konuyu yakından takip ederek sonuçlanmasını sağladık” dedi.

Bu haber toplam 3481 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim