• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

“En İyi Gelişim Gösteren Hava Yolu” Pegasus oldu

“En İyi Gelişim Gösteren Hava Yolu” Pegasus oldu
Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu Havacılık Komitesi'nin koordinatörlüğünde bu yıl 3. kez düzenlenen Vecihi Hürkuş Havacılık Ödülleri’nde “En iyi Gelişim Gösteren Hava Yolu” ödülünü kazandı.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Merkez Kampüs’te yer alan Hayati Yazıcı Fakülteler Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine katılan Pegasus Hava Yolları Ankara İstasyon Müdürü Cenk Mertbay bu ödülü almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Pegasus Hava Yolları olarak, yenilikçi uygulamalarımızla misafirlerimizin seyahat deneyimini kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Pegasus Hava Yolları olarak, yenilikçi uygulamalarımızla misafirlerimizin seyahat deneyimini kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Havacılığı biz başlatmadık ama biz değiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Pegasus Hava Yolları, Mart 2016 itibarıyla yılın ilk çeyreğinde taşıdığı toplam misafir sayısını geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 18,6 artırarak 5,36 milyona yükseltti. 2016 yılının ilk çeyreğinde yüzde 76,1 doluluk oranıyla uçan şirket, aynı dönemde toplam 38.249 uçuş gerçekleştirdi. Pegasus, yılın ilk çeyreğindeki misafir sayısını iç hatlarda yüzde 21,5 artışla, 3,48 milyona; dış hatlarda ise yüzde 13,7 artışla 1,88 milyona yükseltirken , sadece Mart ayı içinde de 1,18 milyonu iç hatlarda, 630 bini de dış hatlarda olmak üzere toplam 1,81 milyon misafir taşıdı. Pegasus Hava Yolları, 2016 yılında uçuş yaptığı noktalara yurt dışında Ürdün’ün başkenti Amman’ı ve Azerbaycan’da Gabala’yı ekleyerek, uçuş ağını yurt içinde 33, yurt dışında 70 olmak üzere 41 ülkede toplam 103 noktaya çıkardı.

Pegasus, misafirlerinin seyahat deneyimini kolaylaştırmak için yenilikçi çözümler sunuyor

Pegasus Hava Yolları, yenilenen ana satış kanalı flypgs.com’da bilet ve ek hizmet alımından check-in işlemlerine, otel rezervasyonu ve araç kiralamadan otopark rezervasyonuna, bütçelerine göre arama uygulamasından gidilecek şehirler ilgili detaylı rehber ve etkinlik takvimi sunmaya varan fonksiyonların tamamını tek çatı altında sunuyor. Misafirler böylece ‘Seyahat Hizmetleri’, ‘Bütçene Göre Ara’, ‘Şehir Rehberi’ ve ‘Etkinlik Takvimi’ gibi başlıklarla uçuşlarıyla ilgili tüm işlemlerini istekleri doğrultusunda kolaylıkla şekillendirme fırsatı buluyor. Pegasus Hava Yolları, yeni ürünü “Pegasus Flex” ile seyahat planlarını sıkça değişen misafirleri için ise biletlerini istedikleri yön ve tarihe ceza ödemeden değiştirebilme hakkı sunuyor.

Bu haber toplam 5179 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim