• BIST 9530.47
  • Altın 2467.443
  • Dolar 32.4762
  • Euro 34.7602
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Atlasglobal'den iki yeni hat daha

Atlasglobal'den iki yeni hat daha
Atlasglobal Havayolları, Kopenhag ve Hamburg’a tarifeli seferlere başlıyor.

Yurtdışı uçuş ağını hızla genişletmeye devam eden Atlasglobal, uçuş rotalarına Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ı ve Almanya’nın ikinci büyük şehri Hamburg’u da ekledi. Atlasglobal yolcuları, 24 Haziran’dan itibaren Kopenhag’a, 1 Temmuz’dan itibaren ise Hamburg’a İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Atlasglobal konforu ve kalitesi ile uçabilecek.

Atlasglobal’in Kopenhag seferleri, İstanbul Atatürk – Kopenhag Kastrup Havalimanı arası Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar olmak üzere haftanın beş günü gerçekleşecek. Uçuşlar, İstanbul’dan saat 10:25’te kalkarak 12:50’de Kopenhag’da olacak; Kopenhag’dan ise saat 14:20’de kalkarak 18:30’da İstanbul’a varacak. Uçuşların fiyatları gidiş-dönüş 177 Dolar’dan başlıyor.

Hamburg seferleri ise, İstanbul Atatürk – Hamburg Havalimanı arası her gün gerçekleşecek. Uçuşlar, İstanbul’dan saat 10:40’ta kalkarak 13:00’te Hamburg’da olacak; Hamburg’dan ise saat 15:15’te kalkarak 19:25’te İstanbul’a varacak. Uçuşların fiyatları gidiş-dönüş 159 Dolar’dan başlıyor.

Atlasglobal ile Kopenhag ve Hamburg hatlarında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurtdışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram ve Uçan Şef gibi ayrıcalıklardan da yararlanıyor.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

Kopenhag ve Hamburg’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Atlasglobal, Kopenhag ve Hamburg seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Bu haber toplam 1963 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim