• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Atatürk Havalimanı'nda 'İsveç uyarısı' ilanı

Atatürk Havalimanı'nda 'İsveç uyarısı' ilanı
Dış Hatlar Gidiş Terminali'ndeki bir billboarda, Türkçe ve İngilizce "Seyahat uyarısı. İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?" yazılı ilan konuldu.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'ndeki bir billboarda, Türkçe ve İngilizce "Seyahat uyarısı. İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?" yazılı ilan verildi.

Terminalde turistlerin yoğun olarak kullandığı alana konulan ilanda, Güneş gazetesinin "Tecavüz ülkesi İsveç" manşetli sayfası da bulunuyor. Havalimanında bulunan reklam panolarının özel bir şirket tarafından işletildiği öğrenildi.

"Türkiye'yi karalamaya çalışıyorlar"

Almanya'da yaşayan yolculardan Selahattin Ödük, havalimanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa'nın, Türkiye'nin turizmini etkilemek için bazı çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Ödük, bu duruma karşı olduklarını ifade ederek, "Türkiye'yi karalamaya çalışıyorlar. Şu anda cennet gibi bir yerde yaşıyoruz." diye konuştu.

Türkiye'de yaşamayı çok istediğini vurgulayan Ödük, turistlerin Türkiye'ye gelerek buradaki güzellikleri görmesi gerektiğini kaydetti.

Ödük, "Avrupa 'Türkiye'ye giderseniz bomba olayı var, şu var bu var, şu olay oluyor' diyerek, hep korkuyla turistik yerlerimizi boşaltmaya çalışıyor. Kıskandıklarından bunu yapıyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Yurt dışında yaşayan Şerif Doğan ise Türkiye'nin güzelliklerine dikkati çekerek, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını ifade etti. Doğan, bazı asılsız haberlerle Türkiye'nin karalanmaya çalışıldığını anlatarak, "Bu ülkeyi aynı Suriye gibi, Irak gibi, Afganistan gibi bölmeye çalışıyorlar. Bunlar yalan, oyuna gelmeyelim." dedi.

Bu haber toplam 2986 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim