• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Airbus üniversite açtı

Airbus üniversite açtı
Airbus Group, Toulouse-Blagnac’da yeni kurulan ve üstlendiği misyon ve uluslararası yerleşke açısından alanında tek olan Leadership University’nin ana kampüsünün açılışını gerçekleştirdi.

Airbus Group, Toulouse-Blagnac’da yeni kurulan ve üstlendiği misyon ve uluslararası yerleşke açısından alanında tek olan Leadership University’nin ana kampüsünün açılışını gerçekleştirdi.

Toulouse’da yer alan ana yerleşkenin yanı sıra, Leadership University, Airbus’ın bugünkü ve gelecekteki liderleri için üretimden yönetime tüm kademe ve fonksiyonlarda kişiye özel gelişim ve öğrenme çözümleri sunan eşsiz küresel merkez sisteminden oluşuyor.  Her yıl, 20 bin çalışan geniş yelpazedeki gelişim programlarından, derslerden, konferanslardan, grup atölyelerinden ve etkinliklerden yararlanma imkanına sahip oluyor. Şirket, grup bünyesinde yer alan her çalışana ulaşmayı hedefliyor. 

Üniversitenin gelişim programları, liderlerin gelişiminde çapraz işbirliği ve açık inovasyonu, girişimcileri ve start-up’ları da içine alarak daimi olarak destekliyor. Liderlik ve yenilik arasındaki sıkı işbirliği, dünya genelindeki diğer şirketler ve üniversitelerle ortaklıklar, liderlerin en son iş uygulamaları ve sektör eğilimleri ile bağlantıda kalmalarını sağlıyor.

Airbus Group CEO’su Tom Enders, “Değişmekte olan dünya için, ki bu hızlı, dijital ve yenilikçi olma anlamına geliyor, bugünkü ve potansiyel liderlerimizi yetiştirerek geleceğe hazırlanıyoruz.  Liderlerimizin yarın için hazır olmasını bekliyoruz. Onlardan ortak başarı için ekiplerine liderlik etmeleri ve ekiplerini geliştirmelerinin yanı sıra, daha çok iletişim halinde olmalarını, yaratıcı ve ilham verici, açık görüşlü ve meraklı olmalarını istiyoruz. Leadership University ile bütün Airbus Group içerisinde performans, yenilik ve sorumluluklarla bütünleşmiş ve uyumlu hale getirilmiş bir kurumsal kültür yaratıyoruz” dedi.

Airbus ve Airbus Group İnsan Kaynakları Müdürü Thierry Baril, “Airbus Group Leadership University çalışanların kalıpların dışında düşünmeleri ve değişime yön verecek fikirleri üretmeleri için teşvik edildiği bir yaratıcılık merkezi. Üniversite, çalışanlara, Airbus Group bünyesinde kendilerini geliştirmeleri, iletişim halinde kalmaları, fikirlerini dile getirmeleri, öğrenmeleri, yenilik getirmeleri ve işbirliği kültürünü desteklemeleri için fırsatlar yaratıyor”  dedi.

Toulouse merkezli Leadership University’nin olanaklarının yanında, Airbus Group’un dünya genelinde bulunan tesislerine yakın olarak konuşlandırılmış diğer kampüsler de çalışanlara aynı gelişim olanaklarını sunuyor. Madrid (İspanya), Marignane (Fransa), Hamburg ve Münih (Almanya) ve Beijing (Çin)’de yerleşkeleri bulunan Airbus Grup Leadership University, bu mevcut yerleşkelerine ek olarak Paris, Birleşik Krallık, Hindistan, Singapur ve Latin Amerika’da varlığını gösterecek.

13.000 metre karelik alana yayılmış olan Leadership University’nin Toulouse-Blagnac’ta bulunan ana yerleşkesi A380 Nihai Montaj Hattı’nın yanında bulunuyor. Ana yerleşkede, bir etkinlik merkezi, bir amfi, 12 sınıf, 1 yönetim binası ve 1 restoran bulunuyor. Merkez binanın çevresine dinlenme alanı ve kütüphane gibi geniş açık alanlar konuşlandırılmış. Dört bir tarafı bahçe ve spor alanlarıyla çevrelenen yerleşke, çalışanlara görüşebilecekleri, beyin fırtınası yapabilecekleri ve fikirlerini ve deneyimlerini paylaşabilecekleri alanlar sunuyor. Bunlara ek olarak, yerleşkede çalışanlar için 150 oda kapasiteli bir otel de yer alıyor.

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim