• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

İran ve Konya’dan KKTC'ye uçuşlar başlıyor

İran ve Konya’dan KKTC'ye uçuşlar başlıyor
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, katıldığı TV programında yeni uçuş noktalarını açıkladı.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, katıldığı TV programında yeni uçuş noktalarını açıkladı. Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, öncelikleri arasında, süreç içerisindeki ciddi eksikliklerin giderilmesinin olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki dönemde ülke turizmini atağa geçirmek için ciddi ve kararlı bir şekilde çalışıldıklarını söyledi.

Her yıl bir program çerçevesinde yapılan uluslararası fuarlar ve tanıtımların dışında yeni çalışmalar yapıldığını, Türkiye’de 10 İlde ve değişik ülkelerde tanıtım etkinlikleri düzenleneceğini belirten Ataoğlu,yeni destinasyonlar oluşturduklarını ve uçuş noktalarını daha artıracaklarını belirtti.

”İRAN'DAN KKTC'YE UÇUŞLAR BAŞLATILIYOR”

Ataoğlu, İran’da 200 civarında tur operatörünün katılımıyla bugüne kadar yapılan road show'larda en fazla katılım yoğunluğun yaşandığı bir tanıtım etkinliği gerçekleştirdiklerini ve oldukça fazla ilgi gördüklerini söyledi.

Yapılacak olan çalışmalar ile Tahran ve Tebriz’den KKTC’ye touch down sistemi ile uçuşların başlatılacağını da sözlerine ekleyen Ataoğlu, bu uçuşların sürdürülebilir olması için İran - Konya - KKTC hattı şeklinde uçak değişimi yapılmadan gerçekleştirileceğini söyledi.

"ORDU'DAN SONRA KONYA SEFERLERİ DE BAŞLIYOR”

Gerçekleştirilen Ordu temaslarında TC Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yoğun ilgi ve desteğini samimiyetle hissettiğini, verilen destek ve birliktelik sayesinde Ordu’dan haftada 3 kez olacak şekilde uçuşların başladığını ve devam ettiğini belirten Ataoğlu, "Ülkemize daha fazla sayıda turist gelmesini sağlamak amacı ile sürekli çalışıyoruz, önümüzdeki hafta Konya’dan gelecek olan tur operatörleri, acenteler ve THY yetkilileri ile yapılacak görüşmeler sonrasında Konya seferlerini başlatıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim