• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Eurowings Orlando ve Seattle'a başlıyor

Eurowings Orlando ve Seattle'a başlıyor
Amerika kıtasındaki uzun mesafeli uçuş ağını genişletmeye devam eden Eurowings, Temmuz 2017 itibariyle uçuş noktalarını ikiye katlıyor.

Eurowings, Las Vegas ve Miami’nin ardından yolcularına Köln/Bonn kalkışlı yeni uçuş noktaları Orlando ve Seattle’a da uygun maliyetlerle seyahat etme imkanı sunuyor.

Eurowings ile Orlando ve Seattle’a cazip fiyatlarla seyahat etmek isteyen yolcular çağrı merkezinden veya Eurowings web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Köln/Bonn kalkışlı uzun mesafeli uçuşlara başlayan Eurowings, aynı zamanda Almanya ve Avrupa’nın pek çok havalimanından da cazip bağlantılar sunuyor.

Geçen yıl Kasım ayında başlayan ilk uzun mesafeli uçuş noktasından bu yana 420,000’in üzerinde yolcu Eurowings ile kıtalararası seyahat etti. Eurowings, uygun fiyatlı seyahatin yanı sıra BASIC, SMART ve BEST tarife seçenekleriyle misafirlerine; rahat koltuklar, yüksek kalite ikram hizmeti ve kabin içi eğlence sistemi gibi endüstrideki en yenilikçi ürünleri sunuyor.

Eurowings ile Walt Disney World ve Universal Studios'a ev sahipliği yapan ve her yıl 60 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği ABD'nin Florida eyaletinin en kalabalık şehirlerinden biri olan Orlando’ya uçuşlar, 8 Temmuz 2017 itibariyle haftada iki kez Çarşamba ve Cumartesi günleri Airbus A330 uçağı ile gerçekleştirilecek.

Eurowings ile ABD’nin en kuzeybatı ucunda yer alan ve neredeyse tamamı su ile çevrili Washington eyaletinin en büyük şehri Seattle’a uçuşlar ise 11 Temmuz 2017 itibariyle haftada üç kez Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri Airbus A330 uçağı ile gerçekleştirilecek.

Las Vegas, Miami ve Boston (2017 yazı itibari ile tekrar başlayacak) uçuşlarına ilave olarak Orlando ve Seattle şehirlerini de uçuş ağına ekleyen Eurowings, Orta Amerika uçuş ağına Küba’da, Havana ve Varadero ile Dominik Cumhuriyeti'nde Puerto Plata ve Punta Cana olmak üzere dört yeni uçuş noktası daha ekliyor. Ayrıca havayolu, 2017 yazında Mauritius ve Bangkok'a da sefer düzenleyecek.

Bu haber toplam 2007 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim