• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

THY'den yeni reklam filmi

THY'den yeni reklam filmi
Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe ve umut dolu yarınlara emin adımlarla ilerleyişinin mesajını veren THY'nin "Bu Yolculukta Beraberiz" reklam filmi yayınlandı.

Türk Hava Yollarının (THY) "Bu Yolculukta Beraberiz" reklam filmi, THY’nin resmi Youtube kanalı aracılığıyla yayınlandı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, geçen dönem ülkece yaşanılan zorlu süreci bütünüyle bertaraf etmek adına anlamlı bir çağrıda bulunan milli havayolu THY, yeni reklam filmiyle yine hafızalarda yer etmeye hazırlanıyor.

Özellikle geçen yıl milletçe büyük sınavlar verilen, şanlı tarihten miras edinilen benzersiz birlik ve beraberlik ruhu sayesinde bu zorlukların da üstesinden başarıyla gelinen mevcut dönemde, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu THY, milli bir çağrıya imza attı.

Ulusal değerlerin söz konusu olduğu her süreçte daimi misyonu gereği, üzerine düşeni yapmaya her koşulda hazır olduğunu yineleyen THY, "Bu Yolculukta Beraberiz" başlığıyla hazırlanan reklam filmini, bugün itibarıyla milletin beğenisine sundu.

Çekimleri "Mullen Lowe İstanbul" ile birlikte tamamlanan reklam filmi, temas ettiği her detayla, Türkiye’nin dünyada benzeri bulunmayan milli dayanışma gücünü izleyicisine yoğun şekilde hissettiriyor.

Genel anlamda, ülke olarak aydınlık bir geleceğe ve umut dolu yarınlara doğru emin adımlarla ilerleyişin mesajını veren film, taşınan bayrağın en değerli hazine olduğunun altını çiziyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, dünyanın 120 ülkesindeki 296 destinasyonda Türk bayrağını büyük bir gururla taşımanın kendileri için tarifi mümkün olmayan bir onur olduğunu belirterek, "Bu büyük motivasyonla giderek daha da güçleniyor, dünya üzerinde şanlı Türk bayrağını uçurmadığımız hiçbir nokta kalmasın istiyoruz. Değerlerimize olan bağlılığımızla daha da büyüdüğümüz, milletçe bütün olduğumuz takdirde, bizler için hiçbir şeyin zor olmayacağı bilincinden hareketle; Türkiye olarak biz güçlendikçe, tüm güçlüklerin zayıflayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu Yolculukta Beraberiz"

Çekimleri, Atatürk Havalimanı yeni hangardaki "Airbus A321" tipi uçakta gerçekleştirilen filmin çekim etabında, 80 kişilik kayıt ekibi ve 75 kişilik oyuncu ekibi görev aldı. Çekimlerin devamında yapım aşaması iki hafta süren filmde yer alan "Airbus A321" tipi uçağın modellemesi üzerinde özel olarak çalışıldı.

68 saniye ile yayınlanacak filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Kurtuluş oturuyor.

"Bu Yolculukta Beraberiz" reklam filmi, THY’nin Youtube kanalından 'https://www.youtube.com/watch?v=b2EELnrpsNc&feature=youtu.be" linki aracılığıyla izlenebiliyor.

Bu haber toplam 2674 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim