• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Erzurum Havalimanı da destek kapsamına alındı

Erzurum Havalimanı da destek kapsamına alındı
Havayolu ile ülkemize turist getiren (A) grubu seyahat acentalarına sağlanacak destek kapsamında yer alan havalimanlarına İstanbul Sabiha Gökçen ve Erzurum Havalimanı da eklendi. Konuya ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının "Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması Hakkında Kararın Uygulama Usul ve Esaslarına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"i Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tebliğ ile havayolu ile ülkemize turist getiren (A) grubu seyahat acentalarına sağlanacak destek kapsamında yer alan havalimanlarına İstanbul Sabiha Gökçen ve Erzurum Havalimanı da eklendi.

Buna göre, 15 Şubat 2017 tarihli ve 29980 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması Hakkında Kararın Uygulama Usul ve Esaslarına Dair Tebliğ"in 2'nci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi, "Antalya Gazipaşa-Alanya, Antalya, Muğla Dalaman, Muğla Milas-Bodrum, İzmir Adnan Menderes, Kütahya Zafer, Trabzon, Denizli Çardak, Isparta Süleyman Demirel, Eskişehir Hasan Polatkan, Ordu Giresun, Samsun Çarşamba ve Erzurum havalimanlarına tarifeli ve tarifesiz (charter), İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise tarifesiz (charter)," şeklinde değiştirildi.

Aynı tebliğin 4'üncü maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendi de "Havalimanları: Antalya Gazipaşa-Alanya, Antalya, Muğla Dalaman, Muğla Milas-Bodrum, İzmir Adnan Menderes, Kütahya Zafer, Trabzon, Denizli Çardak, Isparta Süleyman Demirel, Eskişehir Hasan Polatkan, Ordu Giresun, Samsun Çarşamba, İstanbul Sabiha Gökçen ve Erzurum havalimanlarını," şeklinde düzenlendi.

Bu haber toplam 2954 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim