• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

THY, Garanti Bankası'yla iş birliği anlaşmasını uzattı

THY, Garanti Bankası'yla iş birliği anlaşmasını uzattı
Türk Hava Yolları Miles&Smiles programının 2001 yılından bu yana Garanti Bankası ile sürdürdüğü kredi kartı iş birliği, 1 Nisan 2017 itibariyle bir yıl daha uzatıldı.

Türk Hava Yolları Miles&Smiles programının 2001 yılından bu yana Garanti Bankası ile sürdürdüğü kredi kartı iş birliği, 1 Nisan 2017 itibariyle bir yıl daha uzatıldı. Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı Miles&Smiles, önümüzdeki 1 yıl boyunca Türk Hava Yolları Miles&Smiles üyelerine ve Garanti Bankası müşterilerine mil kazandırmaya devam edecek.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur “Türkiye’nin önde gelen bankalarından Garanti Bankası ile 17 yıldır yürüttüğümüz kredi kartı iş birliğini sadece bir program ortaklığı değil, stratejik bir iş birliği olarak görüyoruz. Müşteri memnuniyeti ve sadakatinin artırılması açısından Miles&Smiles özel yolcu programımızı geliştirmeye ve daha cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Garanti Bankası ile 17. senesine giren işbirliğimizi, bu güne kadar yaptığımız en büyük anlaşma ile derinleştirdik. Geçtiğimiz sözleşme dönemi ortalamasına göre dağıtılan mil miktarını bu yıl ciddi oranda arttırdık. 2018 Nisan’a kadar Miles&Smiles kredi kartlarını kullanan üyelerimize toplamda 12 Milyara yaklaşan tutarda Mil dağıtacağız. Kısaca Miles&Smiles kredi kartı sahipleri bu sene mile doyacak” yorumunda bulundu.

Garanti Bankası ile ortak projeler

Garanti Bankası ile yaptıkları ortak çalışmalardan da bahseden Ahmet Olmuştur, “Garanti Bankası ile yürüttüğümüz ‘Türk Hava Yolları kanallarından Kredi Kartı Satışı’ projesi ile de daha fazla Miles&Smiles üyemizin kredi kartı sahibi olmasını hedefliyoruz. Ayrıca kredi kartı sahibi Miles&Smiles üyelerimize Türk Hava Yolları’ndan ekstra ayrıcalıkları en kısa sürede sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıldan itibaren kredi kartı sahipleri Türk Hava Yollarında çok daha ayrıcalıklı olacaklar” dedi.

Dünyanın en büyük sadakat programları arasında

7 milyona yaklaşan üye sayısı ile Miles&Smiles’ın Türkiye’nin en büyük, dünya havayolları arasında da önemli bir yere sahip havayolu sadakat programı olduğunu belirten Olmuştur, 2022’ye kadar üye sayısını ikiye katlamayı hedeflediklerini ve bu büyümeye paralel olarak kredi kartı bazını genişletmenin Miles&Smiles’ın ana hedefleri arasında olduğunu belirtti. Olmuştur “2016 senesinde Miles&Smiles üyeleri milleriyle 1 milyonu aşkın ödül bilet alırken, 2022’ye geldiğimizde 2 milyonun üzerinde ödül bilet dağıtmayı hedefliyoruz” yorumunda bulundu. Tüm Miles&Smiles ve özellikle kredi kartı üyeleri için birçok yeni ayrıcalığınyakında üyelerle buluşacağından bahseden olmuştur, “Bu değişiklikler sayesinde, mevcut durumda yüksek olan memnuniyet ve tavsiye skorlarımızın daha da yükseleceğini ve Miles&Smiles’in dünyada da en çok tercih edilen sayılı havayolu programlarından biri olacağını düşünüyorum” dedi.

Garanti Bankası’nın Türk Hava Yolları ile yenilediği anlaşmayla ilgili görüş bildiren Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu ise; “Garanti Bankası olarak, ülkemizin bayrak taşıyıcısı ve küresel markası Türk Hava Yolları ile, 17 yıldır sürdürdüğümüz stratejik ortaklık kapsamında, Türkiye'nin ilk ortak markalı havayolu kredi kartı işbirliğine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, Türkiye'deki en önemli işbirliğini oluşturuyor. Garanti’nin kredi kartlarıyla yurtdışında yapılan harcamalar içindeki pazar payı yaklaşık %40 iken, bunun yarısı Miles&Smiles kredi kartı sahipleri tarafından yapılıyor. Bu kapsamda müşterilerimize, yurt dışına en çok uçuran kart portföyü olarak 2012 yılından bu yana yaklaşık 50 milyar mil kazandırdık. 50 milyar mil, 6,5 milyon yurt içi gidiş dönüş veya 2 milyon yurt dışı gidiş dönüş bilete denk geliyor. Sadece 2016 yılında Miles&Smiles kredi kartı tarafından kazandırılan millerle, dünyanın çevresinde 400.000 km’lik tur atılmasını sağladık. Garanti Bankası'nın üst segment kredi kartı pazarındaki liderliğinde büyük rol oynayan işbirliğimizin devamından mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 2598 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim