• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Pilotlar günü nedeniyle Taksim'de tören düzenlendi

Pilotlar günü nedeniyle Taksim'de tören düzenlendi
26 Nisan Dünya Pilotlar Günü nedeniyle Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi. Bu yıl 4'üncüsü kutlanan Dünya Pilotlar Günü renkli görüntülere sahne oldu.

26 Nisan Dünya Pilotlar Günü nedeniyle Taksim Meydanı’ndaki Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi. Bu yıl 4'üncüsü kutlanan Dünya Pilotlar Günü renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) tarafından Taksim Meydanı'nda Dünya Pilotlar Günü kutlama töreni düzenlendi. Törene derneğe bağlı genel kurul üyeleri, kaptan pilotlar ve çok sayıda yardımcı pilot ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan TALPA Dernek Başkanı Kaptan Pilot Ayhan Günal, “Ülkemizin yedi düvele vermiş olduğu Kurtuluş Savaşı'na önderlik ederek Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine gösterdiği “İstikbal Göklerdedir” hedefine biraz daha yaklaşmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Ülkemiz bugün dünya havacılığının ilk sıralarında yer alıyorsa, bu başarıda hiç kuşku yok ki sarsılmaz bir inançla Atatürk’ün izinden giden Türk pilotlarının büyük payı, emeği ve katkısı vardır. Bugün dünyanın dört bir tarafına uçan biz Türk pilotları şanlı bayrağımızı her gün gökyüzüne yükseltmekten kıvanç ve sevinç duyuyoruz. Sevindirici olan iyi yetişmiş, nitelikli, eğitimli birçok genç meslektaşlarımızın bayrağı bizden devralacak ve daha yükseklerde dalgalandıracak olmalarıdır” dedi.

Açıklamanın ardından Türkiye Havayolu Pilotları Derneği üye ve yöneticilerinin, Cumhuriyet Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirmesiyle tören sona erdi.

pilot1jpg.jpgpilot2.jpgpilot3.jpgpilot4-001.jpg

Bu haber toplam 2540 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim