• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Borajet, 28 Mayıs'ta çalışanların iş akitlerini feshediyor

Borajet, 28 Mayıs'ta çalışanların iş akitlerini feshediyor
Borajet Havayolları tarafından çalışanlara gönderilen elektronik posta ile, 28 Mayıs itibariyle bazı isimler haricinde geri kalan tüm çalışanlarla yolların ayrılacağını duyurdu.

Borajet Havayolları tarafından çalışanlara gönderilen elektronik posta ile, 28 Mayıs itibariyle bazı isimler haricinde geri kalan tüm çalışanlarla yolların ayrılacağını duyurdu.

İşte Borajet'ten yapılan o açıklama: 

Değerli Borajet Havacılık A.Ş. Çalışanları,

SBK Holding tarafından Borajet ’in devralınmasından sonraki süreçte şirketi tekrar karlı hale getirip, pazarda hak ettiği konuma ulaştıracak aksiyonları belirlemek amacıyla yoğun bir çalışma yaptık. Geldiğimiz noktada bildiğiniz gibi organizasyonun bu şekliyle karlı ve müşteri odaklı faaliyet gösteremeyeceği ortaya çıktı. Bu nedenle geçici olarak şirketin faaliyetlerini askıya alma ve organizasyonel küçülme kararı aldık.

Bu karar doğrultusunda ekli yeni organizasyon şemasını belirledik. Yeni organizasyonda ismi yer alan arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz.

Diğer arkadaşlarımızla üzülerek 28.05.2017 tarihi itibarı ile yolumuzu ayırmak zorundayız. Bu personelimizin kanuni tüm hakları ödenecektir. Bu çalışanlarımızın her birinin adresine fesih ihbarı noter aracılığı ile önümüzdeki günlerde teslim edilecektir. Ayrıca 28.05.2017 tarihinden itibaren de tekrar noter aracılığı ile iş akdi feshi evrakı ile tazminatlarınızın hesabı tarafınıza posta yolu ile tebliğ edilecektir.

Uçuş ekibimizle ilgili olarak, THY’nin şu anda aktif bir personel alım programı olmamasına karşın, üst yönetimimizin ikili ilişkilerinin devreye sokulması ve yoğun çabaları sonucu THY kriterlerine uygun olan çalışanlarımızın THY’ye geçişi gerçekleşecektir.

Yolumuzu ayıracağımız arkadaşların kendilerine yakışacak iş ahlakı ve etiği çerçevesinde bu süre zarfında mevcut işlerini yürütmelerini, kalan arkadaşlarımıza gereken devirleri yapmalarını ve24.05.2017 tarihine kadar ellerindeki şirket cihazlarını (mobil telefon, tablet, şirket kartı ve apron kartı gibi) İdari İşler ve Bilgi İşlem bölümlerine teslim etmelerini rica ederiz.

Tüm çalışanlarımıza bu güne kadar gösterdikleri özverili ve yoğun çalışmaları için teşekkür eder, bundan sonraki iş hayatlarında başarılar dileriz.

Borajet Bakım Onarım ve Tic.A.Ş. Personelleri bu duyuru kapsamında değildir.

Saygılarımızla
İnsan Kaynakları

Bu haber toplam 4159 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim