• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

THY'nin yeni rotaları belli oldu

THY'nin yeni rotaları belli oldu
Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok noktada kapasite artışına giden Türk Hava Yolları ayrıca, Türkiye’nin gözde tatil destinasyonlarından direkt uçuşlara başlıyor.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok noktada kapasite artışına giden Türk Hava Yolları ayrıca, Türkiye’nin gözde tatil destinasyonlarından direkt uçuşlara başlıyor.

Bayrak taşıyıcı havayolu, Haziran ayı itibarıyla Orta Doğu ile Türkiye’nin ünlü tatil noktalarından Bodrum, Antalya ve Trabzon arasında karşılıklı uçuş düzenleyecek. Mevcut uçuşlarına söz konusu iç hat noktalarından Kuveyt, Riyad, Cidde, Dammam, El Kasım, Medine, Yanbu, Bağdat, Erbil, Süleymaniye ve Amman’a düzenlenecek direkt seferleri de ekleyecek olan Türk Hava Yolları, böylelikle bölgedeki yoğun yolcu trafiğine de alternatif sunmaya devam etmiş olacak.

İlâve uçuş rotalarıyla ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilâl Ekşi; “Yolcularımıza, olabilecek en uygun uçuş olanaklarını sunmak, bizim öncelikli hedeflerimizden. Yabancı turistin, ülkemizin popüler tatil destinasyonlarına gösterdiği rağbetin sürekli artış göstermesi bizi son derece memnun ederken, bu yönlü bir strateji belirleme noktasında da harekete geçmemizi sağladı. Bahse konu rağbetin, diğer iç hat destinasyonlarımıza da yayılmasıyla, direkt uçuşlarımızı daha da çeşitlendiriyor ve artırıyor olacağız.” dedi.

Türk Hava Yolları bu kapsamda; Antalya – Cidde arasında haftada 2 frekans,  Antalya – Riyad arasında haftada 1 frekans, Antalya – Bağdat arasında haftada 2 frekans, Antalya – Erbil arasında haftada 2 frekans, Antalya – Amman arasında haftada 2 frekans, Antalya – Süleymaniye arasında haftada 2 frekans, Antalya – Kuveyt arasında ise yine haftada 2 frekans olmak üzere Antalya’ya haftada toplam 13 sefer düzenleyecek.

Ayrıca, Trabzon – Dammam arasında haftada 1 frekans, Trabzon - El Kasım arasında haftada 2 frekans, Trabzon – Yanbu arasında haftada 1 frekans, Trabzon – Kuveyt arasında haftada 5 frekans, Trabzon – Riyad arasında haftada 3 frekans, Trabzon – Medine arasında da haftada 1 frekans olmak üzere Trabzon’a da haftada toplam 16 sefer düzenlenecek.

Bununla birlikte bayrak taşıyıcı havayolu, Bodrum – Kuveyt arasında haftada tek frekans uçuş düzenleyecek.

Orta Doğu Bölgesi ve bazı iç hat noktaları arasında düzenlenecek detaylı uçuş tarifelerine; http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/turk-hava-yollarindan-yaz-sezonuna-ozel-yeni-ucus-rotalari  üzerinden ulaşılabilir.

Türk Hava Yolları’nın yaz sezonu boyunca düzenleyeceği ek seferler bunlarla sınırlı kalmıyor. Ulusal bayrak taşıyıcı, Türkiye’nin ilk akla gelen deniz tatili merkezlerinden biri olan İzmir ile Almanya’da Münih, Hamburg, Berlin ve Stuttgart’ın yanı sıra Kuveyt arasında da ilâve uçuşlara başlıyor.

İzmir – Münih (MUC), İzmir – Hamburg (HAM), İzmir – Berlin (TXL) hatlarında icra edilecek karşılıklı seferler, haftada 2 frekans şeklinde planlanmış olup; İzmir – Münih seferleri 8 Temmuz; İzmir – Hamburg seferleri 24 Haziran; İzmir – Berlin seferleri ise, 2 Temmuz itibariyle düzenlenmeye başlayacak.

İzmir – Stuttgart (STR) ve İzmir – Kuveyt (KWI) seferleri, haftada 1 frekans şeklinde karşılıklı düzenlenecek olup; İzmir – Stuttgart seferleri, 26 Haziran, İzmir – Kuveyt seferleri ise, 30 Haziran itibariyle icra edilecek.

Bu haber toplam 2801 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim