• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

SHGM'den bir uçuş okuluna daha onay çıktı

SHGM'den bir uçuş okuluna daha onay çıktı
EASA (Avrupa Sivil Havacılık Otoritesi) onaylı, Hollanda merkezli deneyimli uçuş okulu Avion Training'in Dalaman Havalimanı’nda bulunan Türkiye uçuş okulu, Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirildi.

EASA (Avrupa Sivil Havacılık Otoritesi) onaylı, Hollanda merkezli deneyimli uçuş okulu Avion Training'in Dalaman Havalimanı’nda bulunan Türkiye uçuş okulu, Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirildi. Avion Training, Avrupa’da edindiği bilgi ve deneyimi Türkiye’deki uçuş okuluna aktararak ilklere imza atmayı amaçlıyor.

Çok sayıda pilot yetiştirdi

Avion Training, Türk Sivil Havacılık Otoritesi tarafından onaylanmış Hususi Pilot Lisansı (PPL), Çok Motorlu Uçak Eğitimi (MEP) ve Uçuş Öğretmenliği (FI) modüler eğitimlerine ek olarak, Avrupa Sivil Havacılık Otoritesi (EASA) onaylı entegre ATP Eğitimi sunmaktadır. Hollanda merkezli Avion Training ile yakın işbirliği içerisinde sunulacak olan EASA onaylı entegre ATP eğitimi kapsamında, kursun %70’lik bölümü Türkiye’de, %30’luk bölümü ise Hollanda’da gerçekleştiriliyor. Adaylar, kurs bitiminde hak kazandıkları profesyonel pilot lisansı ile Türkiye’de, Avrupa’da ve dünyanın pek çok yerindeki havayolu şirketlerine başvurma şansını yakalıyor. Hollanda merkezli Avion Training; SunExpress, Corendon, Lufthansa, RyanAir ve FlyBe gibi önde gelen pek çok havayolu şirketi için bugüne kadar sayısız pilot yetiştirdi.

Boeing’in Akredite Çözüm Ortağı

Avion Group bünyesinde bulunan Hollanda merkezli Avion Training, Boeing’in, pilot yetiştirme çözüm ortağı olarak seçtiği ve akredite ettiği ABD dışındaki tek pilot okulu olma unvanına sahiptir. Avion Training; öğrenciler ve halihazırda uçan pilotlar ile havayolları için profesyonel havacılık bağlamında, yenilikçi yöntemlerle ve en yüksek standartlarda kapsamlı eğitim çözümleri sunuyor.

Avion Training, geçerli lisans ve akreditasyonlara uygun olarak, uçuş tecrübesi bulunmayanlardan havayolu personeline, eğitmenlere ve kontrol pilotlarına kadar kapsamlı eğitim olanakları sağlıyor.

Muğla’daki Dalaman Uluslararası Havalimanı’nda bulunan Türkiye merkezli Avion Training, kendini kanıtlamış tek motorlu Cessna 172 ve çift motorlu Piper Seminole uçaklardan oluşan filosu ile pilotluk eğitimi konusunda arzu edilenleri mümkün hale getiriyor. Avion Training’in Dalaman’daki uçuş okulunda bir de FNPT II uçuş simülatörü bulunuyor.

Bu haber toplam 1357 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim