• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Antalya Havalimanı son iki yılın rekorunu kırdı

Antalya Havalimanı son iki yılın rekorunu kırdı
Antalya Havalimanı dün yeni bir rekor kırarak 140 bin insana 24 saat içerisinde gelen ve giden yolcu olarak hizmet verdi. Ayrıca 800'ün üzerinde uçak havalimanına iniş ve kalkış yaptı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilikte düzenlenen bayramlaşma programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya Havalimanı'nın dün 24 saat içerisinde 140 bin yolcuya hizmet vererek, son iki yılın rekorunu kırdığını bildirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de dünyanın huzur, barış, kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini diledi.

"Antalya'da nüfus kadar ek misafir"

Bayramda Antalya nüfusunun ikiye katlandığına dikkati çeken Türel, şunları kaydetti:

"Antalya nüfusu, 2 milyon. 2 milyon da yerli ve yabancı misafiri Antalya'da ağırlayacağız. Dolayısıyla bir nüfusu kadar ek bir misafirimiz olacak Antalya'da. Toplam 4-5 milyon kişi yaşıyor olacak bayram süresince. Büyükşehir Belediyesi olarak bayramda teyakkuz halindeyiz, görevdeyiz, çalışıyoruz. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret edeceğiz. Ayrıca toplu ulaşım araçlarımızda belediyemize ait tramvay, nostalji tramvayı ve resmi plakalı toplu ulaşım otobüslerinde 'Şeker tadında, bayram tadında olsun' diyoruz, ücretsiz olarak vatandaşlarımıza toplu ulaşımdan istifade etmelerine imkan tanıyacağız. Antalya'da belki de yeni rekorlara bu bayramda imza atarak, gelen yabancı ve yerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Bütün oteller tamamen dolu. Antalya, yeni rekorlar kırıyor. Gelen uçak sayısında dün yeni bir rekor daha kırıldı. Bu rekorları kırmaya inşallah birlik ve beraberliğimiz sayesinde devam edeceğiz."

Bu haber toplam 4494 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim