• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kuveyt-Bodrum hattında tarifeli uçuşlar başladı

Kuveyt-Bodrum hattında tarifeli uçuşlar başladı
Türk Hava Yollarının yaz sezonuna özel planladığı Kuveyt ile Milas-Bodrum havalimanları arası tarifeli direkt uçak seferleri başladı.

Kuveyt'teki yoğun yolcu trafiğine alternatif olması amacıyla düzenlenen ilk uçuş gerçekleştirildi.

Kuveyt Havalimanı'ndan 169 yolcuyla havalanan THY'ye ait uçak Milas-Bodrum Havalimanı'na geldi. Su takı ile karşılanan uçaktan inen yolculara THY ve havalimanı yetkililerince birer gül takdim edildi.

THY Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolculara en uygun alternatifleri sunmak amacıyla farklı seferlere başladıklarını söyledi.

Kuveyt'ten Milas-Bodrum Havalimanı'na ilk kez tarifeli sefer yapıldığını belirten Yardımcı, "Uzun yıllardır direkt tarifeli sefer yapılmıyordu. Charter seferler oluyordu ancak bu kez direkt uçuş yapıldı. Zaman içinde arzu ettiğimiz doluluk oranlarına ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

7 Ekime kadar 3 bin yolcu bekleniyor

Yardımcı, yolcuların direkt uçmanın rahatlığını yaşadığını vurguladı.

İlk uçuşta ciddi bir balık taşımacılığının da söz konusu olduğunu anlatan Yardımcı, "Bölgemizin en önemli unsurlarından olan balık taşımacılığımızı da aynı seferlerle gerçekleştirecek olmamızın gururunu yaşıyoruz. Ülkemiz için yararlı işler yapmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Haftada karşılıklı birer uçuşla seferlere başladıklarını aktaran Yardımcı, bu yaz sezonunda 3 bine yakın yolcunun Muğla'ya gelmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

THY'nin yeni tarifeli hattında uçaklar Kuveyt Havalimanı'ndan cuma günleri saat 22.25'te, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan ise cumartesi günleri 01.15'te hareket edecek. Seferler 7 Ekim'de sona erecek.

Bu haber toplam 2872 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim