• BIST 10743.2
  • Altın 4302.481
  • Dolar 40.6673
  • Euro 46.4587
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Göçmen kontrolleri rötarları artırdı

Göçmen kontrolleri rötarları artırdı
Göçmen kontrolüne yönelik düzenlemeler ile güvenlik kontrollerinin artışı Avrupa havaalanlarındaki uçak seferlerinde bu yaz rötarları artırdı.

Göçmen kontrolüne yönelik düzenlemeler ile güvenlik kontrollerinin artışı Avrupa havaalanlarındaki uçak seferlerinde bu yaz rötarları artırdı.

Gecikmelerin yoğunlaştığı Paris Charles de Gaulle Havaalanı’nda (CDG) Şangay, Rio, Hong Kong gibi uzun mesafeli uçuşların gece yarısından sonraya sarktığı görüldü.

Havayolu taşımacılığı sektöründe Avrupa’daki en büyük 5 havayolu şirketinin oluşturduğu çatı kuruluşu Airlines for Europe yöneticilerinden ThomasReyneart, güvenlik kontrollerinin, uçuşlarda yaşanan gecikmelerin en büyük nedeni olduğunu söyledi.

Reyneart hükümetlerin verimsiz işletme yönetimi politikaları ile personel kullanımındaki yetersizliklerin mevcut durumun sorumlusu olduğunu da vurguladı.

Tomas Reyneart, yolcuların en fazla Madrid, Lyon, Lizbon, Milano, ve Brüksel havaalanlarında gecikme yaşadıklarını, bazı havaalanlarında geçen yıla oranla bekleme sürelerinin üç katına çıktığını söyledi.

Öte yandan Paris’te Charles de Gaulle Havaalanı’nda örgütlü bir sendika, öfkeli yolcuların Air France personeline yönelen tepkilerine protesto olarak 29 Temmuz ile 6 Ağustos tarihleri arasında greve gidebileceğini açıkladı.

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim