• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Qatar Airways Asya’ya uçuşlarını artırıyor

Qatar Airways Asya’ya uçuşlarını artırıyor
Qatar Airways’in iddialı genişleme planları Ho Chi Minh City, Hanoi ve Krabi'ye artan servislerle devam ediyor.

Asya’daki en popüler destinasyonlara daha fazla uçuş eklediğini duyurmasının ardından Qatar Airways’in hızlı genişleme planları hız kesmeden devam ediyor. 

Ödüllü havayolu şirketi, Vietnam şehirleri olan Ho Chi Minh City ve Hanoi’ye ve aynı zamanda Tayland’ın popüler tatil destinasyonu olan Krabi’ye ek uçuş ekledi.

Vietnam, iş ve eğlence yolcularından gelen artan talebi karşılamak için destekleniyor. Doha’dan Bangkok aktarmalı mevcut günlük uçuşlara ek, şehre giden yolcu kapasitesini ikiye katlayarak yolcular Hanoi’ye yeni direkt uçuş hizmetinden yararlanacak. 1 Ocak 2018 itibariyle Ho Chi Minh City’nin günlük hizmeti de haftada 3 uçuş daha arttırılarak 10’a çıkarılacak. 

Bu arada tatilciler, Krabi’nin güzel Tayland kumsallarına 1 Aralık 2017’den itibaren haftanın her günü gerçekleşecek uçuşlarla daha fazla seçeneğe sahip olabilecekler.

Qatar Airways Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akber Al Baker konu hakkında şunları söyledi: “Asya pazarı bizim için çok önemli, bu nedenle Ho Chi Minh City, Hanoi ve Krabi’ye olan uçuşlarımızı arttırabilmekten dolayı mutluluk duymaktayız.” 

Sözlerine devam eden Akber Al Baker; “Her gün binlerce yolcu, merkezimiz Doha`daki Hamad Uluslararası Havaalanı ile Asya destinasyonları arasında gerçekleşen sorunsuz bağlantıları deneyimliyor. Şimdi ise yolcularımızın, gittikçe daha popüler hale gelen Asya destinasyonlarına ulaşmalarını kolaylaştırarak beş yıldızlı hizmet ödülüne sahip olduk.” Uluslararası uçuş ağımızı genişletme fırsatlarını keşfetmeye ve müşteri beklentilerine göre uçuş ağımızdaki hizmet kalitemizi arttırarak değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Qatar Airways, eklenen Asya uçuşlarını, Qatar Airways’in Sri Lanka’daki Colombo’ya olan mevcut uçuşlarının genişletilmesini ve Avustralya’nın başkenti Canberra’yı uçuş ağına ekleyeceğini duyurdu. Uçuş sıklıklarındaki artış, yakın zamandaki GCC ablukasına rağmen, Qatar Airways’in, daha fazla yolcunun ödüllü müşteri hizmetlerinden yararlanmasını sağlamak amacıyla iddialı genişleme planlarını ve büyüme stratejisini sürdürmesiyle gerçekleşti.
Qatar Airways 2018’in sonuna kadar aralarında Chiang Mai, Tayland, Rio de Janeiro, Brezilya, San Francisco, ABD ve Santiago, Şili’nin de bulunduğu 26 yeni heyecan verici destinasyonu uçuş ağına ekleyecek.

Birçok ödül kazanan Qatar Airways, bu yıl 2017 Skytrax Dünya Havayolları Ödülleri’nde Yılın Havayolu seçildi (bu global unvanı 4. kez almış oldu). Katar’ın ulusal havayolu firması ayrıca Orta Doğu’daki En İyi Havayolu, Dünyanın En İyi Business Class’ı ve Dünyanın En İyi First Class Lounge ödüllerinin de sahibi oldu. 

Havayollarının isteğe bağlı a la carte menü hizmeti Business Class yolcularının uçuş sırasında diledikleri zaman menüden dilediklerini sipariş etme fırsatı sunuyor. Tüm yolcular, 3000’e kadar muhteşem eğlence seçenekleri sunan havayollarının ödüllü interaktif uçak içi eğlence sistemi OryxOne’dan yararlanıyor.

Bu haber toplam 4130 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim