• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kemer logolu Onur Air uçak ilk uçuşunu yaptı

Kemer logolu Onur Air uçak ilk uçuşunu yaptı
Kemer Belediyesi ile Onur Air arasında yapılan protokol ile Kemer logosu yerleştirilen yolcu uçağı ilk seferini yaptı. Moskova’dan gelen Kemer uçağı, Antalya Havalimanında turizmciler tarafından karşılandı.

Kemer Belediyesi ile Onur Air arasında yapılan protokol ile Kemer logosu yerleştirilen yolcu uçağı ilk seferini yaptı. Moskova’dan gelen Kemer uçağı, Antalya Havalimanında turizmciler tarafından karşılandı.

Kemer Belediyesinin çalışmasıyla Onur Air’in bir uçağının ön kısmına Kemer’in logosu işlendi. Kemer logolu uçak ilk uçuşunu Moskova-Antalya arasında gerçekleştirdi. Uçağı Antalya Havalimanında Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Otelciler Birliği (KEMOTEB) Başkanı Turan Bayar ve Onur Air yetkilileri karşıladı.

Yolcuları uğurladılar

Uçakta incelemeler yapan protokol üyeleri ve turizmciler uçağın içinde de pilot ve uçuş personeli ile sohbet etti. Daha sonra Kaymakam Feslihan, Başkan Gül ve turizmciler Kemer logolu uçağın yeni seferinde yolculuk yapacak misafirlere Kemer ile ilgili tanıtım materyalleri vererek ‘iyi yolculuklar’ diledi.

Kemer Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilke imza attıklarını kaydeden Başkan Gül, "Yaklaşık 2 aydır bu konu üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye’de ilk defa bir belediye böyle bir çalışma yapıyor. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘istikbal göklerdedir’ sözü doğrultusunda Kemerimizin ismini göklere yazdırmanın onurunu yaşıyoruz. Bu uçakla uçan tüm yolcuların hafızalarına Kemerimizin ismi kazınacak. Bunu önemli bir tanıtım çalışması olarak görüyoruz" dedi.

"1 milyon Rus’a ulaşılacak"

Yapılan anlaşma gereği diğer uçaklarda da tanıtım yapılacağını kaydeden Başkan Mustafa Gül, "Onur Air’in Rusya’ya gidecek bütün uçaklarında Kemer tanıtımı ile ilgili broşür ve harita hediye edilecek. Bu da 1 milyon turiste ulaşmamızı sağlayacak. Çünkü firma yılda 1 milyon Rus taşıyor. Bu turistlerin hepsine Kemer ile ilgili tanıtım materyalleri verilecek. Bu projeye katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 6144 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim