• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Qatar Airways'ten tarihi promosyon

Qatar Airways'ten tarihi promosyon
Qatar Airways, bir yıllığına şirketin destinasyonlarından herhangi birine ücretsiz uçuş fırsatı dahil olmak üzere pek çok büyük ödülü kazanma şansı sunan “Global Butik Seyahat” promosyonunun başladığını duyurdu.

Qatar Airways, dünyanın dört bir yanındaki yolcularına hem Economy hem de Business Class uçuşlarında inanılmaz tarifeler ve bir yıllığına Qatar Airways’in destinasyonlarından herhangi birine ücretsiz uçuş fırsatı dahil olmak üzere pek çok büyük ödülü kazanma şansı sunan “Global Butik Seyahat” promosyonunun başladığını duyurdu.

12 -19 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak bu promosyon, özel yolculuk arkadaşı tarifeleri ve indirimli grup rezervasyonlarının yanı sıra hem Economy hem de Business Class tarifelerinde  %50’ye varan indirimler sunacak. 12 - 19 Eylül tarihleri arasında rezervasyon yapan yolcular bir yıl boyunca herhangi bir Qatar Airways destinasyonuna dokuz kere ücretsiz uçabilmek için bir çekilişe dahil edilecek. Diğer ödüller arasında ise Platinum Privelege Club Üyeliği, ücretsiz Business Class Upgrade’leri ve Doha’daki Marsa Malaz The Pearl Kempinski otelinde ücretsiz üç gece konaklama bulunuyor.

Qatar Airways Ticaret Direktörü Sayın Ehab Amin konu hakkında şunları söyledi: “Bir önceki Seyahat Festivali kampanyalarımızdan sonra bugüne kadarki en büyük ticari promosyonumuz olan bu müthiş promosyonu sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Artık yolcularımız inanılmaz ödüllere sahip olma fırsatlarının yanı sıra, çeşitli paketlerden ve hem Economy hem de Business Class tarifelerindeki indirimlerden seçim yapma ayrıcalığına sahipler.”

Günlük ödüllerin içerisinde ise Business Class’a upgrade eden hediye çekleri; Business Class’ta 100,000, Economy Class’ta 50,000 Qmil; Privelege Club Silver ve Gold statüsüne yükselme; Doha’daki seçkin otellerde ücretsiz konaklamalar; Katar Duty Free’den (QDF) hediye çekleri ve Hamad Uluslararası Havalimanı’nda ücretsiz yolcu bekleme salonu ayrıcalıkları yer alıyor.

Yolcular şimdi Şeyseller’e 463$’dan, Bangkok’a 639$’dan, Hong Kong’a 579$’dan Phuket’e 489$’dan ve Maldivler’e 569$’dan başlayan Economy Class tarifeleriyle en popüler seyahat destinasyonlarına uçuş rezervasyonlarını yapabilirler. Business Class gidiş geliş tarifeleri ise Melbourne’a 2.749$’dan, Bali’ye 2.139$’dan ve Muscat’a ise 1.089$’dan başlıyor. Bu özel fırsatlar yalnızca 15 Eylül 2017 - 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Promosyonun bir parçası olarak Qatar Airways ayrıca First ve Business Class’ta birlikte uçan iki yolcuya ilave indirimler sunan özel yolculuk arkadaşı tarifeleri de sunuyor. Ayrıca, üç ile yedi arasında yolcunun birlikte rezervasyon yaptığı grup rezervasyonlarında da özel indirimler bulunuyor.

Bu haber toplam 3513 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim