• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

THY’den Kolombiya ve Panama’ya yeni kabinli uçak

THY’den Kolombiya ve Panama’ya yeni kabinli uçak
Türk Hava Yolları, Latin Amerika'daki rotalarından Kolombiya ve Panama'ya kabini yenilenmiş Airbus A-330 200 tipi uçaklar yollamaya başladı.

Türk Hava Yolları (THY) Kolombiya, Panama ve Venezuela Müdürü Cemal Kaya, yaptığı açıklamada, Airbus A-330 200 tipi uçakların kullanıldığı bölgede ilk olarak Kolombiya-Panama hattında hizmet veren uçağın yenilendiğini belirtti.

THY'nin 13 saati aşan yolculuk süresiyle en uzun uçuşlarından biri olan İstanbul-Bogota-Panama hattının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kaya, şunları söyledi:

"THY olarak bu hattı hizmete aldığımız günden bu yana hem ekonomi hem de 'Business Class' sınıfında yoğun ilgi görüyoruz. Büyüme potansiyeli bulunan bu hatta, Business Class yolcularına sağladığı internet imkanının yanı sıra tüm koltukları yenilenen ve daha rahat yolculuk sunan yeni kabinli uçakları alarak uzun uçuş süresinde müşterilerimize daha iyi hizmet vermeye başlamış olduk. Zaten yolculardan da bu konuda çok olumlu geri dönüşümler alıyoruz."

Kaya, "Diğer Airbus A-330 200 tipi uçaklardaki çalışmaların tamamlanmasıyla daha konforlu uçuş hizmetini Küba-Venezuela yolcularına da vermeye başlayacağız." diye konuştu.

THY'nin bölgedeki ilişkileri olgunlaşıyor

Bölgedeki yerel otoriteler, seyahat acenteleri ve turizm şirketleri ile ilişkilerin iyice olgunlaşmaya başladığını dile getiren Kaya, THY'nin sağladığı kaliteli hizmeti Latin Amerikalılara anlatmak için sektörün önemli gazetecileri başta olmak üzere bulundukları her platformda tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdiklerini anlattı.

Kaya, "Kolombiya ve Panama Latin Amerika'nın önemli aktarma merkezleri, bu iki ülkenin Star Alliance üyesi olan havayolu şirketleri Avianca ve Copa Airlines ile oluşturduğumuz iş birliği sayesinde Latin Amerika'yı Bogota ve Panama üzerinden dünyaya bağlamak istiyoruz." dedi.

Türkiye'nin görünürlüğü artıyor

Kaya, THY'nin, ticari başarısının yanı sıra Türkiye'nin ilişkilerini ve etki alanını genişletmesine de yardımcı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin Kolombiya'da başta Bogota Büyükelçiliği olmak üzere Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Turkish Petroleum Internation Company Ltd. (TPIC) gibi kurumlarla son dönemde görünürlüğünün arttığına dikkat çeken Kaya, "Anadolu Ajansının da Kolombiya’da İspanyolca yayına başlamış olması Türkiye’nin hem bu ülkede hem de Latin Amerika’daki görünürlüğüne büyük katkı sağlayacaktır." İfadesini kullandı.

thy1-003.jpgthy3-003.jpgthy2-004.jpg

Bu haber toplam 3523 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim