• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

THY Teknik, havayolu şirketlerini bir araya getirdi

THY Teknik, havayolu şirketlerini bir araya getirdi
Türkiye’nin havayolu şirket yöneticileri Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.

Türkiye’nin havayolu şirket yöneticileri Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.

Havacılık teknik hizmetleri alanında, gelişen, güvenilir ve global bir şirket olma vizyonuyla paydaşlarının beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak hizmetler sunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Türkiye’de sivil havacılık alanında hizmet verdiği şirketlerin üst düzey yöneticileri ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Hava Yolu Yöneticileri Buluşması Etkinliğinde bir araya geldi.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin 28 Kasım akşamı Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği akşam yemeğine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Şanlıer, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, Atlas Global Genel Müdürü Sermed Temizkan, Onur Air  Genel Müdürü Teoman Tosun ve Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Çalışkan katıldı.

Program akışı içerisinde söz alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Türkiye’de sivil havacılık alanında yaşanan yenileşme ve dönüşüm süreci düşünüldüğünde havacılık dünyasında liderliğin Avrupa’nın eski şehir ve başkentlerinden ülkemizin gelişen hava alanlarına ve havayolu şirketlerine geçmesi doğal bir sonuçtur. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yükselen Yeni Havalimanımız da küresel havacılıkta çıtayı ulaşılması güç bir noktaya taşımaktadır. Bizi bu ulaşılması güç noktaya taşıyan gücün kaynağı buradaki tüm iş ortaklarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın heyecanı ve emeğidir. Bugüne kadar bize güvenen iş ortaklarımıza yeni havalimanına taşınma sürecinde de aynı kalitede hizmet sağlayacağımızın güvencesini vermek isterim. Bu taşınma sürecinde bugüne kadar gerçekleşmiş başarılı ve başarısız projeleri çok iyi inceledik. Zihnimizde her an bir taşınma simülasyonu yaşıyoruz. Hangarlarımızı nicelik ve nitelik bakımından bugüne göre değil yarınlara göre tasarlıyoruz.  Bu konuda iş ortaklarımızın beklentilerini de yeni tasarımın harcına ekliyoruz. Bunun yanında yeni havalimanındaki tesislerimiz arzu ettiğimiz noktaya gelene kadar Atatürk Havalimanı’ndaki tesislerimiz de destek noktası olarak hizmete devam edecektir. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yeni havalimanına aksaklık yaşamadan taşınacak ve orada daha geniş kapasite ile hizmet verecektir, özellikle geniş gövdeli uçak kapasitemizi fark yaratacak şekilde büyütüyoruz. Yeni dönemde yalnızca ülkemizde değil, yurt dışında da hangarlar inşa ederek sizlere hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin tüm bunların dışında bir vizyonu daha var o da sektörümüzde dışa bağımlılığı azaltacak teknolojiler geliştirmektir. Bu rekabet ortamında, dijital dönüşümün yaşandığı bu çağda biz de dışa bağımlılığı azaltmalıyız. Bu alanda artık dışa bağımlı olarak zaman kaybetmenin devri geçmektedir. Kontrolü ele alma zamanı geldi. Önümüzdeki dönemde yeni adımları hep birlikte atacağız. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin bu noktalara gelmesinde ve bu vizyonu kazanmasında emeği olan iş ortaklarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

İş ortakları ile olan ticari ortaklığı bir adım öteye taşıyarak pozitif ilişkiler gerçekleştirme hedefiyle Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından düzenlenen akşam yemeği hediye takdimi ile sona erdi.

thy_teknik.jpgthy_teknik1.jpgthy_teknik2.jpg

Bu haber toplam 2232 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim