• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

İlker Aycı: Yeni havalimanında da aynı kalitede hizmet sağlayacağız

İlker Aycı: Yeni havalimanında da aynı kalitede hizmet sağlayacağız
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Bugüne kadar bize güvenen iş ortaklarımıza, yeni havalimanına taşınma sürecinde de aynı kalitede hizmet sağlayacağımızın güvencesini vermek isterim." dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, bugüne kadar kendilerine güvenen iş ortaklarına, yeni havalimanına taşınma sürecinde de aynı kalitede hizmet sağlayacaklarının güvencesini verdiklerini bildirdi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY Teknik AŞ, Türkiye'de sivil havacılık alanında hizmet verdiği şirketlerin üst düzey yöneticilerini, "THY Teknik AŞ. Hava Yolu Yöneticileri Buluşması"nda bir araya getirdi.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen etkinliğe, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, THY Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Şanlıer, THY Teknik AŞ. Genel Müdürü Ahmet Karaman, Atlasglobal Havayolları Genel Müdürü Sermed Temizkan, Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun ve Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Çalışkan katıldı.

Aycı, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de sivil havacılık alanında yaşanan yenileşme ve dönüşüm süreci düşünüldüğünde, havacılık dünyasında liderliğin, Avrupa'nın eski şehir ve başkentlerinden ülkemizde gelişen havaalanlarına ve hava yolu şirketlerine geçmesinin doğal bir sonuç olduğunu belirtti.

"Zihnimizde her an bir taşınma simülasyonu yaşıyoruz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, yükselen yeni havalimanının küresel havacılıkta çıtayı ulaşılması güç bir noktaya taşıdığına dikkati çeken Aycı, "Bizi bu ulaşılması güç noktaya taşıyan gücün kaynağı, buradaki tüm iş ortaklarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın heyecanı ve emeğidir. Bugüne kadar bize güvenen iş ortaklarımıza yeni havalimanına taşınma sürecinde de aynı kalitede hizmet sağlayacağımızın güvencesini vermek isterim. Bu taşınma sürecinde bugüne kadar gerçekleşmiş başarılı ve başarısız projeleri çok iyi inceledik. Zihnimizde her an bir taşınma simülasyonu yaşıyoruz. Hangarlarımızı nicelik ve nitelik bakımından bugüne göre değil, yarınlara göre tasarlıyoruz. Bu konuda iş ortaklarımızın beklentilerini de yeni tasarımın harcına ekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Aycı, İstanbul'da yapımı süren yeni havalimanındaki tesislere, arzu ettikleri noktaya gelene kadar Atatürk Havalimanı’nda bulunanların da destek noktası olarak hizmete devam edeceğini bildirdi.

THY Teknik AŞ'nin yeni havalimanına aksaklık yaşamadan taşınacağını, daha geniş kapasite ile hizmet vereceğini vurgulayan Aycı, şunları kaydetti:

"Özellikle geniş gövdeli uçak kapasitemizi fark oluşturacak şekilde büyütüyoruz. Yeni dönemde yalnızca ülkemizde değil, yurt dışında da hangarlar inşa ederek, sizlere hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız. THY Teknik AŞ'nin tüm bunların dışında bir vizyonu daha var. O da sektörümüzde dışa bağımlılığı azaltacak teknolojiler geliştirmektir. Bu rekabet ortamında, dijital dönüşümün yaşandığı bu çağda biz de dışa bağımlılığı azaltmalıyız. Bu alanda artık dışa bağımlı olarak zaman kaybetmenin devri geçmektedir. Kontrolü ele alma zamanı geldi. Önümüzdeki dönemde yeni adımları hep birlikte atacağız. THY Teknik AŞ'nin bu noktalara gelmesinde ve bu vizyonu kazanmasında emeği olan iş ortaklarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim."

Bu haber toplam 2980 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim