• BIST 9524.59
  • Altın 2492.484
  • Dolar 32.5333
  • Euro 34.686
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Korean Air, yeni terminali ile 18 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor

Korean Air, yeni terminali ile 18 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor
Dünyanın en büyük 20 hava yolu şirketinden biri olarak gösterilen Kore Hava Yolları, 18 Ocak 2018'de hizmete girecek Incheon Havaalanı Yolcu Terminali 2 (T2) ile yılda 18 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.

Kore Hava Yolları, 18 Ocak 2018’de faaliyete geçireceği Incheon Havaalanı Yolcu Terminali’nde (T2) son teknolojiyi kullandı. Havacılık sektörüne çağ atlatmayı hedefleyen şirket, çevre dostu mimari tasarımı, ferah mekan kullanımı ve yolcuların konforunu artıracak yenilikçi uygulamalarına sahip yeni terminali sayesinde Kuzey Doğu Asya'nın en önemli bağlantılarından birisi olma konumunu güçlendirecek.

95 dönümlük araziye kurulan ve yılda 18 milyon yolcu ağırlaması beklenen T2'de, ülkenin havacılık alanındaki amiral gemisi olan Kore hava Yolları'nın yanı sıra, SkyTeam üyesi olan üç havayolu şirketi (Delta, Air France ve KLM) daha hizmet verecek. Bu hava yolları konuklarını ‘check-in' ve ‘boarding' için T1 yerine T2'den kabul edecekler.

Kore Hava Yolları'nın bilgisi ve deneyimiyle tasarımından planlanmasına kadar aktif olarak destek sağladığı T2'ye yönlendirme işaretleri zorunlu olacak. T1 ve T2 terminalleri arasındaki 20 dakikalık yol için mekik otobüs seferleri konulacak.

BAGAJ TAŞIMA HIZI ARTACAK

SkyTeam'e özel olarak artan sayıdaki ‘check-in' kiosku ve otomatik bagaj bırakma bölümleri biniş işlemlerini kısaltacak. Ayrıca T2'nin bekleme odası, güvenlik kontrol bölümü ve transit yolcular için check-in kontuarları T1'in 2.5 katı genişliğinde. Bunların yanı sıra 24 yeni görüntüleme cihazı güvenlik geçişini daha hızlı hale getirildi. Bagaj taşıma hızı artarken, yolcuların kat etmeleri gereken mesafe ise azalacak.

‘Boarding' kartı ve bagaj fişi verebilen kioskların yanı sıra kılavuz robotlar ve uçuş bilgilendirme görüntü sistemleri gibi yüksek teknoloji uygulamaları da konukların yüksek seviyede konfor sunmak için tasarlandı. Kore havacılık sektörü için uluslararası rekabette dönüm noktası olacak T2 terminali sadece Asya'da değil tüm dünyada yolcu hizmetleri kavramına damgasını vuracak.

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim