• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

THY Teknik çalışanlarına Karaman'dan müjde

THY Teknik çalışanlarına Karaman'dan müjde
Türk Hava Yolları'nın ardından THY Teknik çalışanlarının da merak ettiği geriye dönük ücret zammının ödeneceği tarih belli oldu. İ

Türk Hava Yolları ve Hava İş Sendikası arasındaki ücret zammı ödemesinin ardından bir haber de THY Teknik'ten geldi.

Türk Hava Yolları (THY) Hava İş Sendikası ile ücret zammınn uygulanmaması üzere anlaşma sağlamıştı. THY Teknik AŞ de Çelik İş Sendikası ile benzer anlaşma yapmıştı.

Bugün THY'de çalışanların geriye dönük ücret zam farklarını alacağı tarihi AirportHaber olarak okuyucularımıza duyurmuştuk. 

THY Teknik'te çalışan personel de geriye dönük ücret zammını bu ay alacak. Konu ile ilgili THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman personele yönelik yaptığı duyuruda ödemelerin yapılacağı tarihi açıklarken, Teknik AŞ çalışanlarına da teşekkür etti.

İşte Ahmet Karaman'ın açıklaması; 

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Ülkemiz ve %100 sermayedarımız olan THY A.O. için zor bir yıl olan 2016'yı geride bıraktık ve çok şükür tüm Türk Hava Yolları ailesi olarak olağanüstü özveri ve gayretle 2017'de güzel bir ivme yakaladık.

Çelik-İş sendikası ile geçen sene yapmış olduğumuz ilk protokolde söz verdiğimiz üzere, THY A.O.'nın finansal verilerinde gerçekleşen iyileşmeye istinaden ücret zammı farklarının geriye dönük olarak ödenmesi hususunda Çelik-İş Sendikası ile yeni bir protokol imzaladık; her iki protokol sürecinde göstermiş olduklan yapıcı yaklaşım sebebiyle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

İmzaladığımız bu yeni protokol çerçevesinde 2017 yılı için Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenmiş olan tüm ücret artışları ve enflasyon farkları Kasım ayı ücretiyle birlikte 08.12.2017 tarihinde geriye dönük eksiksiz olarak ödenecektir. Bununla birlikte, Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenmiş olan ücret artışları uygulandıktan sonra, 31.12.2017  tarihindeki ücretlere yine Toplu İş Sözleşmesi'nin 2018 yılı 1. altı aylık dönemi için belirlenen enflasyon + 0,5 puan oranında yeniden artış uygulanacaktır.

Şirketimiz THY TEKNIK A.Ş. adına bu süreçte göstermiş olduğunuz özveri ve anlayış için hepinize teşekkür eder; ülkemizin, sermayedarımız THY A.O.'nun ve Şirketimizin başarılarının devamını dilerim.

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim