• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Atatürk Havalimanı'nda alışveriş festivali başladı

Atatürk Havalimanı'nda alışveriş festivali başladı
TAV Passport ana sponsorluğunda Türkiye’de ilk kez bir havalimanında gerçekleşecek olan “Winter Wonderland Alışveriş Günleri” düzenleniyor.

TAV Passport ana sponsorluğunda Türkiye’de ilk kez bir havalimanında gerçekleşecek olan “Winter Wonderland Alışveriş Günleri” düzenleniyor.

Çiçek tasarımının öncü markası Sun Floral School tarafından dekore edilen Yılbaşı Alışveriş Sokağı, alanında isim yapmış elliye yakın seçkin markanın standlarına yer vererek, havalimanı personeli, yolcuları ve davetlilerine eşsiz bir imkan sunuyor.

Katılımcılar ve davetliler, seçkin markalardan yüzde 50’ye varan indirimler, hediye kuponları ve eğlenceli aktivitelerle dolu günler geçirme imkanı yakalıyor. Festival mekanının Lounge alanı ise MUDO Concept tarafından tasarlandı. Etkinlikte ayrıca alanında uzman kişilerce söyleşiler ve imza günleri de düzenlenecek.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Metro katında 1350 metrekarelik alana kurulacak olan festival, bugün BTA ikram hizmetlerinin leziz sunumlarıyla kapılarını ziyaretçilere açtı. 20-23 Aralık 2017 tarihleri arasında 4 gün boyunca devam edecek alışveriş festivalinde birbirinden seçkin markalar, DJ performansları ve sürpriz aktiviteler, iş, sanat ve cemiyet hayatının davetlileriyle buluşacak.

Katılımcılar, aralarında Ramsey, Style Fashion (Marka Holding), Chilia, TeaElife by Elif Gönlüm, Quartz Clinique , Toys e Toys, Chance by Emel Yıldırım, Glamm Co.by Idil Fırat, Hann Karaköy, Fiolas, Linens, Vestel'in bulunduğu ünlü marka ve tasarımcılardan eşsiz bir moda seçkisine ulaşma imkanı yakalayacak.

ahl1-003.jpgahl2-004.jpgahl3-003.jpgahl4-002.jpgahl5.jpg

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim