• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Acun Ilıcalı Challenger 605 aldı

Acun Ilıcalı Challenger 605 aldı
Acun Ilıcalı, yolculuklarında kullandığı özel jetini, 9 milyon Euro harcayarak daha uzun menzilli yeni bir modelle değiştirdi.

Acun Ilıcalı, yolculuklarında kullandığı özel jetini, 9 milyon Euro harcayarak daha uzun menzilli yeni bir modelle değiştirdi.

İşi gereği sürekli olarak uçakla seyahat eden ve yoğun temposundan dolayı tarifeli uçakları pek çok kez bekletmek zorunda kalan Acun Ilıcalı bu işin sürdürülebilir olmayacağını düşündüğü bir an özel uçak alma kararı vererek pahalı bir yatırıma imza atmış oldu. Bu her ne kadar dışarıdan bakınca burnu büyüklük olarak görülse de uçağını ünlü isimlere de kiralayan Ilıcalı aslında bu işten para kazanarak bir özel uçaktan ziyade bir yatırım aracı almış olduğunu gösteriyordu.

Hayatının anlatıldığı ‘Survivor’ isimli kitapta bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Ilıcalı yatırım aracında değişikliğe gitti. Akşam’ın haberine göre Survivor için Türkiye- Dominik arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı eski jetini, 9 milyon Euro’ya daha uzun menzilli uçuş yapabilen Challenger 605'le değiştirdi. Ilıcalı, işlerini hızlandırmak ve bekleme süresini azaltmak için uçağını baştan aşağı yeniledi. Yunanistan, Brezilya ve Meksika adına da Survivor yarışması yaparak bir medya devi haline gelen ünlü televizyoncu, eski uçağını uzun menzilli uçuş yapan Challenger 605 tipi özel jetle değiştirdi.

UÇUŞ MENZİLİ ARTTI

Böylelikle Ilıcalı, menzili 7 bin 408 kilometre olan uçakla Londra-New York, Dubai-Londra arasında duraksız uçabiliyor. Eski jetini çok uzun süre yakıt ikmali yapamadan havada kalamadığından ötürü satmak zorunda kalan Ilıcalı'ya bu değişim 9 milyon euro'ya patladı. Kısa sürede işlerini hallederek zamandan tasarruf eden televizyoncu, haftada bir veya iki defa Türkiye'ye gidip geliyor.

Bu haber toplam 3124 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim