• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

THY, yolcularına yıl dönümü sürprizi yaptı

THY, yolcularına yıl dönümü sürprizi yaptı
Türk Hava Yolları, yolcularına beklentilerinin ötesinde bir seyahat deneyimi sunabilmek için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. THY, iki yolcusunun 50. evlilik yıl dönümünü yaptığı sürprizle kutladı.

Geçtiğimiz aylarda TK2719 sefer sayılı Iğdır– İstanbul uçuşu esnasında Melek ve Muhtar Güldoğuş çiftinin 40. evlilik yıl dönümünü bir sürprizle kutlayan havayolu, 21 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen TK54 İstanbul- Singapur uçuşunda seyahat eden Hollandalı Eleonard Kolff van Oosterwijk ve Edith van Kempen çiftine de bulutların üzerinde, özel bir 50. evlilik yıl dönümü kutlaması gerçekleştirdi. Sürpriz kapsamında kendileri için hazırlanan kutlama pastası ikramının yanı sıra çifte, içinde 50 yıl önceki düğün resimlerinin yer aldığı bir resim çerçevesi hediye edildi.

Singapur’a inişlerinde Türk Hava Yolları ekibi tarafından karşılanan mutlu çift havalimanından, bayrak taşıyıcının kendilerine özel olarak tahsis ettiği lüks araç ile kalacakları otele kadar bırakıldı.

Bu sürpriz kutlama karşısında şaşırdıkları görülen Hollandalı Elenoard ve Edith çifti mutluluklarını; “Havalimanına geldik ve biniş kartlarımızı alarak uçağa geçtik. Sıradan bir yolculuk olacağını sanıyorduk, seyahatimize devam ederken yemek ikramı sonrasında bir anda kabin memurları üzerinde 50 yıl önceye ait düğün fotoğrafımızın bulunduğu büyük bir pasta ile çevremizi sardı. Bizi tebrik ettiklerinde neler olduğunu anlayabildik. Her şey inanılmazdı, daha sonra Singapur’a indik ve sürpriz burada da devam etti. Çok mutluyuz. Türk Hava Yolları’na bu güzel sürprizi için teşekkür ederiz.” sözleriyle ifade ettiler.

yildönüm1.jpgyildönüm2.jpgyildönüm3.jpgyildönüm5.jpg

Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim