• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

THY 'business class' yolcularına özür mektubu gönderdi

THY 'business class' yolcularına özür mektubu gönderdi
Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz'ın seyahat ettiği uçakta oğullarının ölüm haberini öğrenmemeleri için Wi-Fi internet hizmetini kapatan THY, uçuşta yer alan 47 "business class" yolcusuna durumu özetleyen bir mektup göndererek, özür diledi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 15 Aralık'ta icra edilen Los Angeles-İstanbul tarifeli seferinde, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz'ın, oğullarının vefat haberini seyahat sırasında almaması için Wi-Fi hizmetinin kapatılmasından dolayı uçakta bulunan business yolcularına 7 bin 500 uçuş mili hediye ettiklerini mektupla bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, Aycı, söz konusu uçakta bulunan "business class" yolcularına özür mektubu yolladı. 

Aycı, mektubunda, 15 Aralık'ta yapılan "Los Angeles-İstanbul" tarifeli seferini anımsatarak, "Sizinle birlikte 53. Hükümet Eski Başbakanımız sayın Mesut Yılmaz ile değerli eşi sayın Berna Yılmaz da seyahat ediyordu. Kalp rahatsızlığı tedavisinden dönen Yılmaz çiftinin evladının vefat ettiğine dair elim haber, uçuşunuz esnasında basın gündeminde yer almaya başlamıştı. Bu süreçte THY üst yönetimi olarak, Eski Başbakanımızın bu haberi uçak içerisinde alması durumunda yaşanabilecek olası sağlık sorunlarını önlemek ve uçağımızın başka bir havalimanına acil inişine sebebiyet vermemek için durum etraflıca değerlendirilmiş ve uçak içerisindeki Wi-Fi hizmetinin kapatılmasına karar verilmiştir." ifadelerini kullandı.

İlker Aycı, seyahatin devamında yolculara vadettikleri Wi-Fi hizmetini sağlayamadıkları için için üzgün olduğunu belirterek, "Bu olumsuz uçuş deneyimine göstermiş olduğunuz anlayıştan ötürü size duyduğumuz minneti ifade edebilmek için Miles&Smiles üyeliğinize ekleyeceğimiz 7 bin 500 mili kabul etmenizi umuyoruz. Seyahatlerinizde size daima eşlik etmekten mutluluk duyacağımızı paylaşmak isteriz." dedi. 

Bu haber toplam 2413 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim