• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Turkish Cargo, dünyanın en iyi 5 hava kargo şirketinden biri olmayı hedefliyor

Turkish Cargo, dünyanın en iyi 5 hava kargo şirketinden biri olmayı hedefliyor
Turkish Cargo’nun hedefi dünyanın en iyi beş hava kargo şirketinden biri olmak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı geçtiğimiz yıl Türk Hava Yolları’nın başarlı performansına; yeni kargo hatları, filoya eklenen yeni uçaklar ve tarihi taşıma rakamları ile destek olan Turkish Cargo’nun gece mesaisi çalışanlarına bir ziyarette bulundu.

Turkish Cargo’nun gösterdiği performans için çalışanlara teşekkür eden İlker Aycı şirketin gelecek hedefleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu ve “Kargo taşımacılığında hedefimiz dünyanın en iyi beş hava kargo şirketinden biri olmak, yeni havalimanımıza iki milyon tonluk bir yatırım yapıyoruz. O iki milyon tonluk kapasiteyi doldurma hedefindeyiz. Doldurduğumuz zaman ne olacak? İlk 5’e gelmiş olacağız ve dünyadaki 5 büyük hava kargodan birisi Türkiye’nin  Turkish Cargo’su olacak” dedi.     

2017 yılının hava kargo pazarı açısından çok verimli geçtiğini belirten İlker Aycı, “2017 yılında 1.1 milyon ton kargo taşıdık ve şuanda dünyada 82 noktaya ulaştık. Özellikle 2016 yılında 56 kargo uçuş noktasına sahipken bugün 82 noktaya gelmiş olmak bizi gururlandırıyor. En son bu hatlara Miami’yi eklediler, şimdi de Bogota’yı ekleyecekler. Biz 1.3 milyar dolarlık bir kargo geliriyle bir milyar dolar bariyerini aşmanın da muvaffakiyetini yaşıyoruz. Önümüzdeki sene için de 1.5 milyar dolarlık bir gelir hedefimiz var, inşallah başaracağız” şeklinde konuştu.

Çalışanların taleplerini de dinleyen Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı; “Arkadaşlar biliyoruz bizden beklentileriniz var. Hemen yönetim kurulumuzla birlikte süratli bir çalışma yapacağız ve taşeronlarla ilgili de gönül alma operasyonuna girişeceğiz. Sizlerin bu çabanıza ikramiye düzenlemesi yaparak teşekkür etmek istiyoruz. Zamanla bu ailenin her bir üyesi daha mutlu olacak. Bizler sizlere iyi bakacağız ki siz de bu işleri omuzlarımızda taşıyıp alın terinizle bu şirketi daha yukarılara taşıyasınız.” dedi.  M. İlker Aycı açıklamaları sonrasında çalışanlara çeşitli hediyeler taktim etti. 

ilker_ayci.jpgilker_ayci2.jpgilker_ayci3.jpgilker_ayci4.jpg

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim